#123 Mobile – Ben van der Burg … of wel …. Chaos!

#123mobileBen van der Burg, ex-B-schaatser (volgens hem zelf) en BNR presentator opent met energie, humor en zelfspot. dat zouden meer mensen moeten doen. Hij heeft over het belang van talent, passie en focus bij recruitment. Mooi voorbeeld dat een paar schaatsers huilend bij DWDD zaten dat de Elfstedentocht niet doorging, terwijl hij hem zelf is gaan rijden en een kruisje heeft laten maken en het hele zaakje opgenomen heeft. Mensen doen de dingen gewoon omdat ze die willen doen. Dat is een inleiding naar “revenge of the nerds”. Alles wordt software. Volgen jullie nog?

Hoppa, daar komt Mary Meeker nog langs met haar trends. Volgens Ben is Instagram Photoshop voor losers ;-) Wat een chaos, maar wel leuk als onderbouwing van zijn eerder geciteerde chaostheorie. Pfew, momentje rust.

Hij heeft het over een nieuwe generatie ondernemers. Zuckerberg en de bedenker van Angry Birds. Man, waar gaat dit heen, maar het is wel heel amusant en Ben stuitert als ADHD-er op steroids door de zaal.

Aanpassen is het motto. Omdat Madonna dat doet, is ze op haar 50e de best verdienende artiest ter wereld. Man, weer een andere lijn. Dit is de meest onblogbare spreker ter wereld.

Hé, een slide over mobile recruitment en…. weer weg. Ik geef op en ga gewoon genieten en lachen.

Als uitsmijter komt hij met met het Mevitae van Swapplr en waarschuwt LinkedIn in de zaal. Dit is hip, pas maar op!

Eindconclusie: je moet een strontvlieg zijn (legt iemand je vast nog wel eens uit)!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *