#123MobileDay – Ja, we hebben een award!

Kijk, dat heb je er nou van. Speel ik de reddende engel bij de presentatie van @coentunnel van Croon over hun prachtige game Connectro met mijn appeltje, kan ik er natuurlijk niet over bloggen. Maar dit filmpje zegt het helemaal.

En dan nu over naar de award ceremony voor de Mobiele Recruitment Award. Jacco V. (ook bekend als @jaccov) is Master of Ceremonies.

Deze verkiezing blijkt ook weer ontstaan uit frustratie, nadat Jacco de organisator van de beste Digitale Sollicitatie Ervaring erop had gewezen de mobiele site mee te nemen met de beoordeling, maar hij ving bot. Vorig jaar werd de Mobiele Recruitment award gewonnen door USG Capacity (daarom zitten we nu hier).

De criteria waren zo snel uit beeld, dat ik jullie die schuldig moet blijven, maar Jacco is doorgaans erg goed in het delen van zijn repertoire, dus dat komt vast goed. Hij heeft gekeken naar de proces-stappen, gebruikersvriendelijkheid, technisch eisen en bonuspunten voor open sollicitatie mogelijkheid, video gebruik, etc.

De finalisten van 2011 (Deloitte, USG Capacity en Compagnon) zitten niet meer bij die van 2012. De finalisten van 2012 zijn:

Werken bij ASR (en winnaar), gemaakt door Infocaster
Astorium, gemaakt door Concepts2Go
Sonos, gemaakt door Maddle

Go check ‘em out! Morgenochtend op Jacco’s blog een uitgebreid verslag van de jury. ASR heeft vooral gewonnen door de uitgebreide reactie- en sollicitatiemogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *