Bas Groeneveld

ProfielfotoIt’s me!  Als 22-jarige bevind ik me nog in het circuit van het studentenleven. Ik studeer Business IT & Management, een studie die zich tussen bedrijfskunde en ICT positioneert. Uiteraard hangt hier een gezonde interesse naar zaken als Business Intelligence, ERP, Process Mining en meer aan vast.

Omdat er ook een creatieve kant aan mij zit, heb ik besloten om mijn beslommeringen te delen en daarin relevante zaken aan te halen.  Zal ik het interessant en tegelijkertijd informatief houden? Uiteraard! Ik ben een blogger die er een luchtige schrijfstijl op na houdt, en het liefst doorspek ik een stuk met humor en hersenspinsels. Om mijn trouwe volgers nog enig houvast te geven, zorg ik er echter wel voor dat een stuk voorzien is van voldoende context.

Toch is het voor mij ook vooral een leerproces. Dankzij mijn opleiding heb ik een stevige basis als het gaat om ICT en bedrijfskunde, maar lezen en schrijven over verdiepende onderwerpen werkt erg prikkelend.  Onderzoek uitvoeren naar Mintzberg’s organisatiestructuren levert mij bijvoorbeeld de zelfbenoemde titel ‘Organisatieguru’ op. En de ideeën daarachter wil ik graag op jullie overbrengen.

Wil je graag meer over mij weten, of heb je behoefte aan informeel geklets? Stuur me een mailtje via:

basgroeneveld94@gmail.com 

En als je nóg meer wilt weten:
https://nl.linkedin.com/pub/bas-groeneveld/90/b85/8b

Tot zover!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *