(Bijna) Interactief Solliciteren

Gisteren werd ik gebeld door de directeur van iProfs Ron Brinckman, die door een collega ondernemer was getipt om eens met ons te bellen als hij nieuwe mensen zocht. Vandaag ben ik er geweest, leuk bedrijf, maar daar gaar deze post niet over. Ron meldde me maar eens te kijken op www.iprofs.nl/interview voor dat ik op bezoek kwam. Dat heb ik dus maar even gedaan….

Met de volgende link kom je direct in het ‘sollicitatiegesprek’. Erg leuk gedaan hoe je het ‘formulier’ aangereikt krijgt in de film en direct kunt invullen op je scherm. Afhankelijk van wat je daar invult krijg je een reactie, het is dus ook een soort pre-selectietool. Als je te lang wacht gaat je interviewer eerst in zijn neus peuteren en vraagt daarna of je hulp nodig hebt, vervolgens ook nog zuchten en geeuwen. Je gaat er bijna expres op wachten. Ik heb Ron overigens vandaag wel gezegd dat ie wat moet doen aan dat irritante achtergrondmuziekje. Dat zou ie ter harte nemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *