Bloggen is de BOM!

[[image:doonesbury-blogging.gif::left:0]] Het is maar goed dat mensen innovatief blijven en hun ideeën met de rest van de wereld willen delen. Vandaag kwam ik een nieuwe blog tegen die ik graag met jullie wil delen:

https://lifehacking.nl/

Misschien dat sommigen het bericht al op Nu.nl hebben gelezen, maar voor de mensen die het bericht gemist hebben, hierbij een korte samenvatting. Op Lifehacking.nl geeft een groep bloggers interessante en handige (ICT) tips om het leven makkelijker en leuker te maken! De energie voor dit artikel is ontstaan nadat ik een minuut lang met mijn handen omhoog heb gezeten ter bevordering van mijn energieniveau. Een van de tips die ik op lifehacking.nl gevonden heb.

Ondertussen staat deze blog in mijn RSS Bandit en ben ik benieuwd naar de toekomstige tips van de auteurs. Hopelijk blijft het een leuke mix van persoonlijke ontwikkeling en omgaan met informatie en tijd.

En nu gauw weer door, de opgewekte energie kan ook prima ingezet worden tijdens de lunch ;-)!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *