Jouw visie, kennis, enthousiasme ook delen als blogger op emploIT? Kom maar op!

Blogging (1)Stap op het podium van emploIT. Deel je mening, kennis en ervaring op hét authentieke blog met aandacht voor ICT, internet en social media enerzijds en mensen, carrière en loopbaanvraagstukken anderzijds.

EmploIT is een blog met authentieke verhalen uit de praktijk door professionals die een passie hebben voor ICT, internet en social media enerzijds en mensen, carrière en loopbaanvraagstukken anderzijds.

Geïnspireerd door een workshop van Marco Derksen (de Godfather van business blogging in Nederland en initiator achter Marketingfacts startte Bas Westland van e-people in 2006 met emploIT. Inmiddels delen verschillende bloggers met regelmaat hun mening, ervaringen en kennis op emploIT. De website van emploIT is inmiddels door meer dan 200.000 geïnteresseerden bezocht.

Als aanvulling op de reeds actieve bloggers zoeken we meer enthousiastelingen die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan emploIT.

Vacature Blogger (EmploIT – Online)

Jouw visie op een actueel nieuwsitem, mening over de ontwikkelingen in een bepaald segment of jouw beleving van een vakevent, congres of bijeenkomst breng je in een blog onder woorden. Scherp, informatief, humoristisch en/of prikkelend: de wijze waarop is aan jou. Net als het onderwerp van het blog, je krijgt alle vrijheid om te schrijven waarover je wilt, zolang het blog voor emploIT wel duidelijke raakvlakken heeft met ICT, internet en social media, mensen, carrière en/of loopbaanvraagstukken. Des te doelgerichter je blog, des te meer lezers je blog zal trekken.

Als Blogger bij emploIT lever je elk kwartaal minstens één bijdrage aan ons blog. Onze moderators zorgen voor een final check, publicatie op emploIT en promotie via onder andere social media.

Functie eisen Blogger (EmploIT – Online)

Je bent de ideale Blogger voor emploIT als je beschikt over de volgende kwaliteiten:

Je ervaring: Voor deze vacature is een proven track record of een berg ervaring als Blogger, Columnist of Schrijver niet nodig. Wat wel? Enthousiasme, inspiratie en de wil om jouw mening, ervaring en kennis op het wereld wijde web te delen. Met het ‘thema’ ICT, internet en social media aan de ene kant en mensen, carrière en loopbaanvraagstukken aan de andere kant, is het aannemelijk dat je professioneel actief bent op één of meerder van die vlakken.

Je kennis: In je blogs weet je waar je het over hebt, of het nu gaat over ICT, internet en social media of mensen, carrière en loopbaanvraagstukken. Je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal is goed.

Je persoonlijkheid: Eerder al benoemd maar absoluut onmisbaar, dus de herhaling waard: enthousiast! Daarnaast weet je mensen te prikkelen, te inspireren en te boeien door je verhalen te delen op emploIT.

Salaris, arbeidsvoorwaarden, opleiding etc.

EmploIT biedt je een plek om je te profileren en je mening te ventileren. Verder levert bloggen op emploIT het volgende voor je op:

  • eeuwige roem
  • netwerkeffect
  • personal branding

Solliciteren voor de vacature van Blogger (EmploIT – Online)

Je kunt nu hier aanmelden als Blogger bij emploIT.

Dit betreft een doorlopende vacature: we staan altijd open voor Bloggers die waarde toevoegen aan het emploIT-blog. Als je een vraag hebt over de positie van Blogger of over emploIT, kun je gebruik maken van de ‘stel een vraag-optie’ onder én naast deze vacature. Ook kun je voor meer informatie contact opnemen met initiatiefnemer, blogger en moderator van emploIT, Bas Westland via 020 463 40 01 / 06 53 260 974 (ook buiten kantooruren), baswestland@epeople.nl, twitter: @basw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *