CV TV

[[image:curriculum_vitae.jpg:CV:left:0]]Gisteren ging Blue Shots ‘live’ de nieuwe internet tv zender van Ronnie Overgoor. In één van de programma’s staat het Curriculum Vitae van een gast centraal. Talking about personal branding.

Het wordt gepresenteerd door Joris Heukelom, de huidige CEO van Ilse Media, die hiervoor o.a. bij TMF en KPN heeft gewerkt. Niet geheel toevallig sponsort Ilse Media ook één van de andere programma’s op Blue Shots, t.w. “Idealize“, wat dan weer door Ronnie himself wordt gepresenteerd.
In Curriculum Vitae neemt Joris het CV van zijn gast door op een wat minder traditionele wijze dan wij selecteurs. Erg leuk om te zien wat daarbij allemaal boven water komt. In de eerste aflevering komt Paul Petermeijer aan het woord. Hij is CEO/Eigenaar van BBP een uitgever van sponsored magazines, waar hij ooit als advertentieverkoper begon…..
Naast Curriculum Vitae en Idealize kent Blue Shots nog de programma’s She gepresenteerd door de ene helft van het internetechtpaar Marianne van Leeuwen/Han Gerrits (je mag raden welke helft). Ze doet dat overigens samen met Simone Brummelhuis. Han presenteert het programma Steam over – je raadt het al – innovatie. Last but not least presenteert Boris VvZ het programma Gurus over nieuwe technologieën en de mensen en investeerders erachter. Veel kijkplezier! P.S.: Door het meeleveren van embedcode kun je binnenkort de uitzendingen ook in je eigen site hangen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *