Daniël Doorn

Daniël DoornWat kan ik zeggen over mijzelf. Mijn naam is Daniël Doorn, ik ben 45 jaar en loop al heel wat jaartjes mee in de ICT. In die jaartjes heb ik niet alleen veel ervaring opgedaan met de technische kant, maar juist ook met de menselijke kant. Het is mijn visie en passie dat beide werelden verbonden zijn en vanuit het verleden, in het huidige en in de toekomst in balans moeten zijn. Als observator van de mens is het mijn passie om het beste naar boven te halen. En dat gaat niet altijd pijnloos. Ook niet in mijn eigen geval. Mijn overdenkingen en opvattingen hierover deel ik graag via mijn werk en via mijn blogs. Als integraal onderdeel van mijn kijk op de wereld van ICT en de mens.

Mijn visie heb ik ontwikkeld op basis van mijn 20+ jaar lange ervaring bij zeer uiteenlopende bedrijven en overheden. Ik heb zeer uiteenlopende projecten gedaan en contracten beheerd met als rode draad een hoge mate van servicegerichtheid en klanttevredenheid en tegelijk een hoge mate van tevredenheid binnen mijn teams. Die zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. De laatste jaren leg ik me steeds meer toe op de educatieve kant en coaching van de medewerker van nu en de toekomst. Er is immers een nieuwe wereld ontstaan waar de oude waarden lijken te verdampen en nieuwe waarden ontstaan. Of gelden stiekem de oude wet van vraag en aanbod nog? Of speelt nu toch echt de wet van op=op op de voorgrond mee? Ik zal met plezier mij visie daarop delen. Voor mijzelf, voor anderen, maar ook voor mijn vier kinderen die straks – net als alle andere kinderen – ook een werk- en leefomgeving nodig zullen hebben. En dat lijkt haast wel vergeten te worden.

En voor wie het weten wil:

  • Ik ben een co-ouder met 2+2 kinderen;
  • Werk parttime als ondernemer en parttime in loondienst;
  • Werk als (interim) IT-manager, Coach, ICT Docent, kleinschalige ICT automatisering en adviseur voor MKB en non-profit organisaties;
  • Mijn hobby’s zijn schaken en robots (Arduino) bouwen;
  •  Kijk voor meer bio en andere informatie over me op LinkedIn, doorn.org of spinam.nl;
  • Of neem contact met me op.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *