Duo in de aanbieding!

[[image:starsky_and_hutch.jpg:Duo in de aanbieding:center:0]] Twee weken terug nam een echte sales professional contact met me op, omdat hij weer 'in de markt' was. Hij had echter wel een bijzonder verzoek. Lees verder als je nieuwsgierig bent.

Hij, laten we hem Karel noemen, kwam namelijk met de vraag of het goed was als hij iemand meenam naar het geprek. Ik zei: "Oh, kun je het niet alleen af?" "Jawel hoor, maar ik zou graag een pre-sales consultant meenemen met wie ik al jaren succesvol samenwerk". Gisteren kwamen ze langs. Prachtig om zo'n duo te zien wat helemaal op elkaar is ingespeeld.

De verkoper – krijtstreep en zongebrand – natuurlijk het hoogste woord en met veel flair. De pre-sales – wat jonger, ook in pak, maar zonder das en iets wilder haar – natuurlijk zo nu en dan op relativerende toon zijn verhaal onderbrekend en af en toe de feiten wat corrigerend richting de realiteit. Wat een prachtig duet was dat.

Hun gesprek met mij was natuurlijk ook een verkoopgesprek. Nou, dat is ze gelukt. Dus, zoek je nog een goede sales en pre-sales, die ook nog als meewerkend voormannen een groep collega's het vak kunnen bijbrengen, aarzel niet om me te bellen. Ze zijn op zoek naar een (hardware) vendor, niet te groot, niet te klein, wel internationaal. Het liefst in het aandachtsgebied mobility en/of security. Wel management met passie en liefde voor het product graag. Wie durft?

3 antwoorden
  1. Bas
    Bas zegt:

    @ Wilco, Starsky heeft jouw reactie gezien, jullie website bekeken en wil best een keer komen praten. Humor schept een band zei hij nog. Je hebt mijn telefoonnummer (en ik dat van Starsky).

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *