e-people door Computable genomineerd voor award ICT detacheerder van het jaar

ict-detacheerder (1)We kunnen zeggen ‘met gepaste trots’, maar eerlijk is eerlijk: we zijn apetrots op de nominatie die ons is toegekend door de vakjury van de Computable Awards 2015 in de categorie ICT-detacheerder van het jaar.

Weg met de marge
We hebben onze Computable-nominatie te danken aan de introductie van het unieke fair & square-pricingmodel. Onder het motto ‘weg met de marge’ laten we de onderhandeling over het uurtarief over aan de inlener en de tijdelijke kracht. Waar een gemiddelde detacheerder een marge zet boven op het uurtarief van een zp’-er, freelancer of interimmer, laat e-people de onderhandeling over het uurtarief over aan de inlener en de tijdelijke kracht. Geen marge betekent transparantie en een optimaal tarief voor alle partijen. Met deze disruptive innovation begeeft werving- en selectiebureau e-people zich sinds enige tijd ook op de bemiddeling tussen freelancers en hun opdrachtgevers.

Niet nieuw
bas.jpg‘Hoewel ons pricingmodel nieuw is in de freelancemarkt, is het zeker niet nieuw voor e-people’, zo vertelt Bas Westland, managing partner e-people. ‘We hanteren bij onze werving- en selectieactiviteiten dit onderscheidende model al jaren, mét succes! Zo worden bij bemiddeling voor vacatures in loondienst ook alleen die werving- en selectieactiviteiten gefactureerd, die we voor onze klanten verzorgen. Volledige transparantie en geen verrassingen achteraf. Met andere woorden: we hanteren geen fee in de vorm van een percentage van het jaarsalaris. En dus ook geen eindeloze marge op elk uur dat de freelancer voor onze opdrachtgever werkt.’

Andere genomineerden
De leden van de vakjury van de Computable Awards zijn Bernard Vuijk (managing partner bij Projects for Professionals), Maarten Hillenaar (voormalig Rijks-CIO), Jeroen Aris (infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals), Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable) en Fred Bons (directeur Projecten bij Ordina).  Zij nomineerden niet alleen e-people in de categorie ICT-detacheerder van het jaar, maar ook iSense ICT Professionals, IT-Staffing, Neomax en Peak-IT. We feliciteren deze organisaties met de nominaties. En we wensen ze allemaal evenveel succes, maar onze winnaarsmentaliteit kan ons er niet van weerhouden om iedereen op te roepen om op e-people te stemmen. Stemmen is mogelijk vanaf 5 juni aanstaande, tot die tijd: volg ons via Twitter,Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van alles rondom de nominatie.

Op 3 november 2015, tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards, wordt bekend wie de beste ICT-detacheerder van het jaar is.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] we vorige maand vernamen dat e-people genomineerd is voor een Computable Award 2015 in de categorie ICT-detacheerder, wordt […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *