e-people proudly presents………..

[[image:epeoplewebsitesmall.jpg:NEW e-people website:left:0]] Onze nieuwe website: Wat dacht je van: chatten met de consultant, video-presentaties van de consultants, een webshop met e-people pixel art style goodies, niet alleen vacatures maar OOK kandidaten op de site, vacatures met MEGA enriched content: dubbele routeplanner (auto en OV), foto-carroussel van onze opdrachtgever (je manager, je werkplek, het gebouw), LinkedIn profiel van je manager, LinkedIn resultaten van het bedrijf, alle blog-gossip onder een knop, een testimonial van een toekomstige collega. Verder coaches, executive search tegen een afbraakprijs en nog veel meer! Laat even weten wat je er van vindt. Hij is namelijk nog niet perfect en natuurlijk nooit echt af. Hulde aan de jongens van Concepts2Go, onze huisdesigner Nikolai en Ricardo, Bas (van de Haterd), Saskia en Monique natuurlijk!

6 antwoorden
 1. Chris Stapper
  Chris Stapper zegt:

  Ik ben onder de indruk: veel opties met nog meer toegevoegde waarde. Erg leuk die LI profielen ook!

  Wel vraag ik me af in hoeverre chatten met recruiters gebruikt wordt en in hoeverre het iets is dat je tegenwoordig nu eenmaal aan moet bieden.

  Beantwoorden
 2. Michel Rijnders
  Michel Rijnders zegt:

  Ziet er goed uit Bas! Hoop goede informatie voor de kandidaat. Voor de vindbaarheid van de vacatures in Google en consorten zou ik de designers nog wel even aan het werk zetten om de URLs zoekmachine-vriendelijk te maken en de belangrijke meta tags (title, description en keywords) ook te gebruiken.

  Beantwoorden
 3. henry
  henry zegt:

  Complimenten! ik vind de site er goed uit zien met aandacht voor gebruiksgemak kandidaat. De organisatie in beeld en makkelijk doorklikken naar linkedIn en blogs werken prima.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *