Easy does IT!

[[image:press_release.gif:Lost Boys new site:left:1]]Eerwaarde collega's, graag wil ik jullie deelgenoot maken van "het nieuwe werven".

Onlangs stuitte ik op de nieuwe site van Lost Boys. Oogt lekker fris met wisselende achtergronden, waarin je als bezoeker soms letterlijk een kijkje achter de schermen neemt. Overigens is dat iets wat we tegenwoordig steeds vaker tegenkomen.

Via deze weg wil ik ook de ontwerper of manager bedanken die het hele personeelsbestand met voor-, achternaam en projecthistorie voor iedereen zichtbaar heeft gemaakt. Heel verfrissend en transparant!

Daarom eerwaarde collega's als u nog op zoek bent naar bijvoorbeeld een front end developer of een projectmanager: KLIK HIER!

Er is natuurlijk ook nog de groep Ex Lost Boys

Veel plezier!

5 antwoorden
 1. Ricardo Risamasu
  Ricardo Risamasu zegt:

  Prachtig Wiljo! Kan ik mijn demo slide voor People search ook meteen updaten. Vooral die ex-mdwers lijst is erg prettig voor de internet searcher… Misschien kun je vragen of ze daar ook de huidige functies erbij zetten. (of worden we nu te lui..)

  Beantwoorden
 2. Wiljo
  Wiljo zegt:

  @ Bas: Er zullen in de nabije toekomst waarschijnlijk nog wat overnames van LBi volgen. De tijd zal leren of daarmee de kwaliteit omhoog is gegaan.

  @ Michel: Graag gedaan! Mocht je succes hebben, laat het even weten ;-)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *