Eén jaar EmploIT: Wie was de beste? Vertel het ons!

[[image:stemmen_copy1.jpg::center:0]]12 september a.s. is EmploIT één jaar live. Dat gaan we 18 september a.s. vieren met de redactie. Ik wil daar een prijs uitreiken voor het beste artikel in het afgelopen jaar. Ik pretendeer niet dat ik die selectie kan maken, dus vraag ik aan jullie – het publiek van EmploIT – om ons te laten weten welke bijdrage jullie inhoudelijk het beste vonden in ons eerste jaar. De winnaar zullen we tijdens ons feestje op 18 september passend belonen en uiteraard op EmploIT in het zonnetje zetten. Wil je zelf nog kans maken, dan moet je je nog even snel aanmelden als columnist en dus erg snel zijn ;-). Stemmen kan eenvoudig door te reageren op dit artikel. Begin je reactie met “stem” gevolgd door een hyperlink naar het artikel van je keuze. Anonieme stemmen tellen niet mee, heren en damens van de redactie ;-). Maar er is meer…….

Heb je nog tips hoe we EmploIT nog aantrekkelijker kunnen maken, zowel qua inhoud als qua features, laat het ons ook weten. De persoon met het beste idee nodigen we uit op ons redactiefeestje en uiteraard hebben we voor hem of haar ook een leuke verrassing. Ideeën kun je ook indienen middels een reactie op dit artikel. Begin je reactie met “idee” gevolgd door een korte omschrijving van je idee en een motivatie waarom we het zouden moeten invoeren. Ik ben benieuwd!

6 antwoorden
 1. Michel Rijnders
  Michel Rijnders zegt:

  Stem: https://emploit.nl/pivot/entry.php?id=166
  Ik twijfelde nog even over het artikel: https://emploit.nl/pivot/entry.php?id=162 dat ook zo goed authentiek geschreven is, maar de baas gaat zichzelf natuurlijk niet in het zonnetje zetten ;-)

  Idee: meer van dit soort artikelen die laten zien dat epeople bovenop de ontwikkelingen zit en gericht si op kwaliteit en daar op het weblog open en eerlijk over communiceert. Echte berichten vanuit de praktijk die epeople laten zien en tegelijkertijd zeer informatief kunnen zijn.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *