Emerce eRecruitment 16 april 2013. Werk mee aan een SUPER programma en krijg korting!

Op 16 april 2013 gaat Emerce voor het eerste een dedicated eRecruitment event organiseren met ondergetekende als dagvoorzitter en voorzitter van de redactieraad. Om zeker te zijn van quality input, hebben we Marc Drees, onze favo azijnpisser van Recruitment Matters, en Michel Rijnders, blogger op HRlog en Productmanager bij Netwerven, gevraagd ook zitting te nemen in de redactieraad. Maar daarmee komen we er niet, we hebben JOU ook nodig! Waarvoor?

Marc, Michel en ik, en Emerce trouwens ook, willen van dit event meteen het meest spraakmakende recruitment event van het jaar maken. Innovatief, niet alleen door de content, maar ook door de sprekers, de formats en de manier waarop het tot stand komt. That’s where YOU come in!

Uiteraard hebben wij volop ideeën, maar laten we eerlijk wezen, Marc, Michel en ik zijn ook geen supermensen. Dus jullie hebben ongetwijfeld ideeën over:

 • Onderwerpen
 • Sprekers
 • Formats
 • ? (iets waar wij nog niet eens aan gedacht hebben)

Laat het ons weten! Dat mag als reactie hieronder op de blog, maar ook naar mijn mail (baswestland@epeople.nl), Twitter @basw of mobile (06-53260974). Uiteraard mag je je ook melden bij Marc en Michel op hun respectievelijke blogs, want ook zij gaan “crowdsourcen”!

We stellen wel voorwaarden aan de content van het seminar, het moet voldoen aan de volgende criteria:

 • innovatief (geen oud nieuws, de innovatie mag zitten in technologie, aanpak, methode, etc.)
 • unusual suspects (niet sprekers, die we allemaal al tig keer hebben gezien graag)
 • goede cases (maar geen reclame)
 • relevant zijn voor recruiters (zowel corporate, agency als interim)
 • boeiende sprekers (laten we eerlijk zijn, het is niet iedereen gegeven een publiek van 300+ mensen te boeien)

Uiteraard hebben wij ook al een paar ideeën (die gaan we natuurlijk niet verklappen), maar daar kan nog volop content bij. Ook als je een idee hebt over een thema (maar nog geen spreker kent), willen we dat graag horen. Uiteraard zijn we al aan het nadenken over social, mobile, big data & analytics, maar wie weet zien we wel iets heel belangrijks over het hoofd, maar dat ga JIJ niet laten gebeuren, toch?

En het mooi is, als lezer van EmploIT krijg je ook nog eens korting op de toegang tot het event. Meld je aan met kortingscode erec77tim en je krijgt 50 Euro korting op de toegangsprijs.

Kom jij ook?

3 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] eerder besteedde ik aandacht aan Emerce eRecruitment dat op 16 april a.s. zal worden gehouden in Pakhuis de Zwijger. Het […]

 2. […] het ons weten! Dan kan in reactie op dit artikel, op HRlog of op Emploit of door Bas Westland te e-mailen (baswestland@epeople.nl),te tweeten (@basw) of te bellen […]

 3. […] Laat het ons weten! Dat kun je doen door hier je reactie achter te laten, op RecruitMentmatters of op Emploit of door Bas Westland te e-mailen (baswestland@epeople.nl), twitteren (@basw) of bellen […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *