Emerce eRecruitment: enerverend event voor recruiters

emerce-erecruitment1Het fenomeen eRecruitment is natuurlijk niet nieuw meer. Deze elektronische manier van personeelswerving bestaat al zo´n vijftien jaar. Wat wel nieuw is, zijn de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van rapportages en analyses, kandidaatervaringen, campagnes, het zoeken naar medewerkers en de flexibele arbeidsmarkt. Emerce eRecruitment brengt deze laatste tips & trends samen tijdens hét event van het jaar op het gebied van recruitment. Tijdens deze vakinhoudelijke dag kun je als recruiters onder elkaar nieuwe softwarerecepten proeven en word je lekker gemaakt met de interessantste voorbeelden en mooiste ervaringen van vakgenoten.

Een dag waarin je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en trends. Waar je energie opdoet en nieuw enthousiasme ontwikkelt met al het moois dat eRecruitment nog voor je in petto heeft. Zo’n dag waarbij je na afloop op weg naar huis bruist van de nieuwe ideeën en liefst hetzelfde moment ermee aan de slag zou gaan.

Wil je dat gevoel ook ervaren? Zorg dan dat je erbij bent op donderdag 16 april, in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Als relatie van EmploIT krijg je ook nog eens 50 euro korting op je ticket. Om die korting te verzilveren: meld je aan via deze link.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *