Emerce eRecruitment – Programma update

Al eerder besteedde ik aandacht aan Emerce eRecruitment dat op 16 april a.s. zal worden gehouden in Pakhuis de Zwijger. Het programma nadert nu – mede dankzij jullie input – zijn voltooiing. Alle reden om snel gebruik te maken van de kortingsregeling voor EmploIT lezers. Daarover verderop meer. Welke programma onderdelen zijn er allemaal bij gekomen? Welke bedrijven gaan de nieuwste cases presenteren? Lees verder!

Cases
Allereerst zijn er gloednieuwe cases van bol.com, Cofely, PostNL, Q-Park, Reinier de Graaf Groep en Stork, maar er zitten er nog meer in de pipeline.

Source & Hunt Battle
Daarnaast is er een unieke Source & Huntbattle, waar de toppers Britt van Capelleveen, Gordon Lokenberg en Sidney Hiele onvoorbereid live kandidaten gaan zoeken met de allerlaatste source tricks die ze met jullie via het scherm in de zaal gaan delen. Voor welke vacature? Misschien wel die van jou! Als je wilt dat jouw vacature gratis wordt ingevuld door deze toppers, stuur dan een mail naar events@emerce.nl. Aan het begin van het event zal live door moderator Ron Meelen, de vacature worden getrokken waar het drietal mee aan de slag gaat. Als jouw vacature wordt getrokken mag jij bepalen wie van de kandidaten die ze gaan vinden, door hen worden benaderd voor een gesprek. In de middag sessie rapporteren ze (uiteraard geanonimiseerd) terug wat de resultaten zijn en welke verleidingstechnieken en kanalen ze hebben ingezet om de kandidaten te bereiken! Dit is nog nooit op een seminar in Nederland vertoond.

Privacy Discussie
Verder zal er een privacy discussie plaatsvinden onder leiding van topadvocaat Christiaan Alberdingk Thijm. Aanwezig is onze “Brave Hendrik” Michel Rijnders, iemand namens de NVP, die gaat over de sollicitatiecode en we zijn nog op zoek naar een echte “die hard” bureau recruiter die graag de grenzen opzoekt en de degens wil gaan kruisen met Michel. Kom op, jullie zijn toch niet allemaal zo braaf!?

Nieuwe verdienmodellen voor bureaus
Nog niet officieel op het programma, maar hij gaat er echt komen, is een discussie tussen bureau recruiters, die inmiddels allemaal het traditionele verdienmodel hebben verlaten en succesvol actief zijn met nieuwe verdienmodellen. Geen fee-based en no-cure-no-pay of retained searches. Wil je het allernieuwste op dit vlak horen? Mis dit dan niet!

Tools & Instrumenten
Op het gebied van tools en instrumenten hebben we ook een primeur: Peter Kazanjy oprichter van TalentBin, een van de nieuwe people aggregators vliegt speciaal uit Silicon Valley over om jullie alles te vertellen over dit nieuwe fenomeen, wat het mogelijk maakt mensen te identificeren op sociale media.

Daarnaast hebben we Hugo Koopmans van DIKW die Business Intelligence loslaat op LinkedIn?! Precies, dat dacht ik ook. Heel nieuwsgierig naar deze.

Verder zal sponsor Monsterboard voor het eerst op een Nederlands event haar Nederlandse versie van de nieuwe semantische zoekmachine 6Sense demo-en met resultaten van klanten die al in beta hebben mogen testen en gebruiken.

Key-notes
Onze opening key-note is een mystery guest en dat zal hij/zij blijven. Ik kan je verzekeren, het is iemand die nog NOOIT op GEEN ENKELE recruitment conferentie is geweest en een cruciale rol speelt in ons werkveld. Ben je nu nieuwsgierig? Mooi zo!

En uiteraard gaat Han Mesters op onnavolgbare wijze als “de Nico Dijkshoorn” van het event, de dag met visie én humor afsluiten.

Naast de content hebben we nog een aantal interessante format verrassingen voor jullie, maar ja, dat moeten verrassingen blijven ;-)

Korting
Onweerstaanbare drang gekregen om te komen? Mooi! Hier kun je MET 50 Euro KORTING je ticket boeken met de kortingscode voor EmploIT lezers: erec77tim. Klik bovenaan op “Ik heb een code” en dan komt het goed!

Ik hoop 16 april aan het eind van de dag samen met jou een biertje te kunnen drinken op de goede afloop! Oh ja, en we hebben natuurlijk een heuse event #hashtag: #eRecruitment13. Dus ga maar alvast lawaai maken ;-)

 

2 antwoorden
 1. Gordon Lokenberg
  Gordon Lokenberg zegt:

  Wat een fijne berichten weer,
  Interessant om Talentbin weer eens te zien, maar volgens mij hadden zij de primeur in nederland tijdens HRtech in november vorig jaar, ach wat zou het ook, gewoon weer een primeur, doet beaujolais ook altijd. Wel een gave tool hoor!

  Ben ook benieuwd naar wat anderen van 6th sense vinden, scheelt een boel denkwerk voor de recruiter :)

  Wat zou het mooi zijn als Linkedin een goudmijn zou zijn!!!

  Al met al ik kijk er naar uit hoor, mooi zo’n opwarmertje voor TruAmsterdam.com dat een week later plaatsvindt :)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *