AAEAAQAAAAAAAAJSAAAAJGQzMTc3OTUxLWIyNWItNGI1ZS05NDY3LTM4NzNmNWMxNmQ5OQWelke IT-professional wil mij helpen om recruiters te heropvoeden door deze enquête in te vullen?

Aangenaam! Ik ben Michelle Janssen, stagiaire bij e-people. Om mijn stage af te ronden, ben ik op dit moment bezig met een onderzoek naar de effecten van wervingsmethoden en kanalen op ict’ers. Hierbij zoek ik antwoordt op de vragen als’ Via welke kanalen ben je wel eens benaderd voor een baan, en “Op welk medium ben je actief?”. Om goede onderzoeksresultaten te behalen, kan ik jouw hulp goed gebruiken. Dus mag ik vragen om 10 minuten van je tijd?

Wil jij deze anonieme enquête voor mij invullen?

Ik heb gekozen voor een anonieme enquête, dus het is voor mij onmogelijk om te zien wie welke antwoorden heeft ingevuld. Je antwoorden worden dan ook uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt en natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

Graag wil ik je vragen om mijn enquête voor 25 december 2015 in te vullen, zodat ik daarna met de antwoorden aan de slag kan. Door op de bovenstaande button te klikken, kom je bij mijn onderzoek.

Ennuh… degene die de allerleukste anekdote over de beste of slechtste benadering van een recruiter voor mij heeft, krijgt van mij een waardebon van Springest. Wil je kans maken op deze waardebon, kies er dan voor om de enquête niet anoniem in te vullen.