Geweldig goed idee

Bas, Van harte met dit initiatief. Wij voelen ons vereerd om aan dit initiatief mede inhoud te mogen geven; we zijn tenslotte concurrenten! Je hebt in je zakelijke aanpak altijd getracht om op de massa vooruit te lopen. Met dit initiatief ben je daarin wederom geslaagd. www.emploIT.nl is tenslotte de eerste blog op het gebied van werving & selectie en aanverwante gebieden.

Ik zal met enthousiasme wekelijks mijn ervaring aan de blog toevertrouwen. Ik ben erg benieuwd hoe de blog zich in het algemeen gaat ontwikkelen, wat de mogelijke invloed van de blog gaat worden en hoe ik mij als “blogger”zelf ga ontwikkelen? Ik ben tenslotte dyslectisch, of moet ik schrijven dislekties, dus schrijven is niet mijn sterkste kant. Ik ben wel enthousiast over deze blog en over mijn bedrijf ICT Career en hoop dat dit voldoende is om bevlogen artikeltjes te schrijven. Ik wens jou en www.emplyIT.nl veel succes.

1 antwoord
  1. Bas
    Bas zegt:

    Hi Karst, Bedankt voor je eerste post. Ik geloof dat we er bij de volgende release maar een spell checker op moeten zetten voor onze dyslectici (?). Da’s vast ook weer verkeerd gespeld!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *