Het eerste postje

[[image:logo_flabber.jpg:Flabber logo:left:0]]Ik kom er niet onderuit. Aan Bas had ik beloofd om voor de volgende EmpoIT-bijeenkomst een eerste postje te verzorgen. Dat is dus dinsdag de 23ste. En dan wordt je nog extra uitgedaagd met het postje Hoe leuk kan ontslag nemen zijn?. Kortom ik moet aan de bak op EmploIT. Mijn thema zal vooral jong volwassenen op de arbeidsmarkt worden. Al jaren ben ik eerst via de IT en nu via de interactieve entertainment (Flabber.nl) werkzaam met jonge mensen. Ik merk echter veel verschillen in de afgelopen jaren. Jongeren communiceren nu multi-dimensionaal. Ze zijn open en delen. Ze gamen en leiden. Ze wisselen van rollen zoals geen generatie voor hun. Wat is voor u het effect? Ik ben benieuwd naar verhalen en ervaringen van wervers en managers.

Ik ben verder een fervent lezer van boeken en weblogs. Daarom een leeslijstje waar u alvast aan kunt beginnen:
Generatie EinsteinJeroen Boschma & Inez Groen
Winning by sharing
Léon Benjamin
The kids are alright
John Beck Mitchell Wade

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *