Het recruitment charity event!

[[image:recruitmentcharityevent.jpg::center:0]]Het recruitment charity event is een jaarlijks event voor de Nederlande recruitment industrie. Het event staat open voor zowel werving- en selectiebureaus, uitzendorganisaties, corporate recruiters en HR managers en de recruitment technologie bedrijven. Het is dé kans voor de Nederlandse recruiters om zich van hun goede kant te laten zien.

Het is de bedoeling om middels het event zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: onderwijs in Afrika. Dit geld gaat naar twee goede doelen die zich hier hands-on mee bezig houden: viafrica en Teachers4Teachers. Al het geld dat wordt opgehaald gaat ook daadwerkelijk naar de goede doelen, de kosten voor organisatie van het event zijn nihil.

Het Recruitment Charity Event zal plaatsvinden op 12 december, van 14:00 tot 18:00 uur in Seats2Meet Utrecht. Inschrijven kost 250 euro (excl btw). Dit bedrag zal volledig naar het goede doel gaan.

Op deze middag zal u veel kunnen netwerken met andere collega's uit het vak die het goede doel een warm hart toedragen. Als entertainment zal Bjorn van Rozen een optreden verzorgen. Ook zijn er twee schilders aanwezig, Robert-Willem Dol en Mariette van Waard, die beide een schilderij maken tijdens het event dat op het eind geveild zal worden!

[[image:joshveldxsmall.jpg:Josh Veldhuizen (topmodel):right:2]]De veiling staat onder leiding van topmodel Josh Veldhuizen ([[popup:joshveld.jpg:foto:Josh Velhuizen:inline:0]]). Op de veiling zal een zeer brede reeks unieke zaken geveild worden. Van kunst tot in company trainingen tot een (bij)rol in de opvolger van het boek: de headhunter en de dode bestuurder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *