John van Vroenhoven

Mijn (online) carrière startte in 1997 en na enkele interessante jobs in binnen- en buitenland ben ik in 2007 gestart met mijn eigen bedrijf.  Ik was inmiddels tot de conclussie gekomen dat ik te eigenwijs ben om voor een baas te werken en bovendien miste de de wereld een goede onafhankelijke website op het gebied van vrijetijdsbesteding in steden. Youropi.com was geboren en is inmiddels een groot succes. Mijn interesses (naast online media en steden) die ik op deze blog graag met jullie deel hebben met name te maken met passie voor je werk, doen waar je goed in bent en wat ik zoal tegenkom tijdens mijn vele reizen op het gebied van arbeidsethos en recruitment.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *