Kedeng kedeng…

[[image:internet-in-de-trein-eurlings-ns-nederlandse-spoorwegen.jpg:Volgend jaar gratis internet in de trein?:center:0]] Goed nieuws! Als alles meezit, is er volgend jaar GRATIS internet beschikbaar in de Intercity's van de NS. En dat zou wel eens een goede zet kunnen zijn om mensen uit de file en in de trein te krijgen.

Ware het niet dat de NS de reizigers toename in de spitsuren wel aan moet kunnen. Als ze slim zijn, laten ze deze internetmodules meteen inbouwen in de nieuwe treinen die de NS in bestelling heeft.

Rijkswaterstaat zit ook niet stil, op de website van A naar Beter is een routeplanner te vinden die je de reistijd per alternatief laat zien. Op deze routeplanner kon ik vanmorgen lezen dat het voor mij sneller was om met het openbaar vervoer naar het werk te gaan. Deze routeplanner houdt namelijk rekening met de spits(prognose)!

Aangezien reisafstand voor veel sollicitanten nog steeds een van de belangrijkste selectiecriteria is, wordt het met bovenstaande initiatieven steeds interessanter voor bedrijven om ook goed bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer. Daarnaast zou het ook erg prettig zijn als de TreinTaxi weer terug zou komen!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *