Kim van den Berg

Kim van den Berg Enthousiast, gedreven, gedisciplineerd, empatisch, trotse moeder van twee. Ik voer de vele facetten van Internet Marketing dagelijks uit, mijn passie ligt bij het vergroten van de online zichtbaarheid van bedrijven. Niet alleen door de optimalisatie van hun webpagina’s, maar ook door hen het bloggen eigen te maken en het nut in te laten zien van social media gebruik. Unieke sterke content posten op regelmatige basis zorgt voor een solide groep volgers, als een olievlek word je naamsbekendheid groter. Ook betaalde acties worden niet vergeten, maar organische resultaten hebben mijn voorkeur. Veel plezier bij het lezen van mijn blogs, ik sta altijd open voor reacties, mits opbouwend :)

LinkedIn: Kim van den Berg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *