KLM Cityhopper Viral

[[image:klm_logo_cityhopper.gif:KLM Cityhopper:center:0]]

Hoewel de KLM er laatst bij Recruitmentmatters er niet zo goed vanaf kwam in een sollicitatie-respons test, kan ik wel weer lachen om een nieuwe wervingscampagne voor cabinepersoneel voor KLM Cityhopper.

Je denkt eerst dat de wonderen de wereld nog niet uitzijn en het GVB wat gedaan heeft om de reis voor de klanten plezieriger te maken en mensen waar nodig waarschuwingen te geven voor mogelijk gevaar. Al gauw blijkt het dat deze dame haar eigen dromen heeft (die ze overigens al waargemaakt heeft). Klik hieronder voor de filmpjes die sinds enige tijd op internet te vinden zijn. En zoals het een (goede) viral betaamt verschijnen de filmpjes op steeds meer fora en blogs (zo ook hier).

Leuk om te vermelden, is dat de hoofdpersoon uit deze filmpjes een bekende van ons bij e-people is, deze dame voorziet de medewerkers van e-people onder andere van de nodige tips en trucs met betrekking tot telefonisch communiceren. Theaterspel is haar echter ook niet vreemd.

KLM Cityhopper zoekt dus cabinepersoneel, hopelijk hebben de recruiters van KLM (Cityhopper) de post van Marc Drees op Recruitmentmatters gelezen en hebben ze maatregelen getroffen. Mocht dat niet het geval zijn dan zijn wij bij e-people zeker niet te beroerd om bedrijven van advies te voorzien met betrekking tot hun werving- en selectiemethoden ;-)!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *