Kom van die bank af!

[[image:bank.jpg:Bank:left:0]]Mijn collega’s van RPlus, Edwin de Groot en Wim Wijting, hebben een briljante aktie bedacht: www.it-bankzitter.nl.

De site heeft inmiddels ook een eigen Linkedin group met inmiddels 74 leden. Daar hebben ze in een post ook uitgelegd hoe het werkt:

* Een IT’er die bij zijn huidige werkgever op de bank zit of een zzp’er die tijdelijk geen werk heeft, kan zich hier aanmelden en wij plaatsen vervolgens een kort, anoniem, profiel op website. In dit overzicht zijn de beschikbare professionals per provincie ingedeeld. Een opdrachtgever die interesse heeft in één van deze professionals kan reageren en wij brengen vervolgens de partijen met elkaar in contact. (kosteloos)

* Een bedrijf met bankzitters kan zich bij ons aanmelden en wij plaatsen de profielen van deze professionals op de website. Dit kunnen profielen zijn van bankzitters die tijdelijk beschikbaar zijn of die beschikbaar zijn voor een nieuwe werkgever. (kosteloos)

* IT’ ers die op de bank zitten en noodgedwongen opzoek zijn naar een nieuwe baan, kunnen kijken naar een passende vacature in het overzicht “Kom van de bank af”.

Zit jezelf op de bank? Ik zou zeggen: neem een kijkje. Maar het leukste is natuurlijk dat ze een aanhanger hebben met een mooi Louis XVI bankje erop, waarmee ze alle kantoren van de grote IT detacheerders afrijden……je kunt ze ook volgen op Twitter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *