LinkedIn Tip (39): Nog meer pimp features voor je profiel!

Linkedin-logoVandaag verscheen er een artikel op de LinkedIn blog, waarin weer nieuwe mogelijkheden om ‘secties’ toe te voegen aan je profiel worden genoemd. Oplettende gebruikers hadden die natuurlijk al gezien.Het gaat om de volgende mogelijkheden:

  • Een lijst met je taalvaardigheden
  • Een lijst met je ‘skills’ (vaardigheden), b.v. Java programmeren
  • Patenten op je naam
  • Publicaties op je naam
  • Certificeringen

Is het nou slim om die te gaan gebruiken?

Ik denk alleen als het relevant is voor je (gewenste) vak. En, zoals onze oosterburen zo mooi zeggen: “In der Beschraenkung zeigt sich den Meister”.

De gemiddelde LinkedIn  profiel pagina begint al een aardige kerstboom te worden. Kijk maar eens naar die van mij. Het moet wel effectief en relevant blijven. Dus neem de betreffende sectie alleen op als deze relevant is voor jouw vak en vermeld dan ook alleen de relevante publicaties, patenten, vaardigheden, etc. niet ALLE!

Ik ben maar eens begonnen met mijn talen (omdat ik meer remote (offshore) headhunting in het buitenland wil gaan doen), dus dat leek me relevant.

Als ik alle blogposts onder ‘publcations’ ga vermelden, worden de bezoekers van mijn profiel namelijk gek. Dus die laat ik nog maar even weg ;-)

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door e-people, Rise NL en Bas Westland, EmploIT. EmploIT heeft gezegd: Net live: LinkedIn Tip (39): Nog meer pimp features voor je profiel! https://bit.ly/dlvwrw #h […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *