LinkedIn Tip (40): Help, ik word gek van de updates in mijn netwerk

Linkedin-logoAls je inlogt op LinkedIn, kom je binnen op de Home Page en niet op je LinkedIn profiel. Meer en meer mensen worden daar overstelpt met berichten uit hun netwerk. Hoe controleer je die informatie diarree?Daar is een eenvoudige remedie tegen. Ga naar je settings-pagina. Die vind je tegenwoordig als je op de dropdown links naast je naam klikt helemaal rechtsboven in je scherm.

Op de settings pagina aangekomen, kies je in de linker kolom onder het kopje 3e kopje “Home Page Settings” voor “Network Updates”. Op de nieuwe pagina kies je voor de tweede tab: “Manage Updates by Type”. Daar kun je vervolgens precies instellen van welk type update je een melding op je homepage wilt en vooral van welke niet.

Volgens mij wil je niet van elke Application update en elke Group waar een connectie lid van is geworden op de hoogte worden gebracht. Ik in ieder geval niet.

Overigens kun je op de home page rechts naast elke update van iemand uit je netwerk op “hide” drukken bij de wat meer luidruchtige types (die bijvoorbeeld elke Tweet doorzetten).

Succes met het indammen van je informatie diarree op LinkedIn.

4 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Suzanne Ekel, Niels Lieman, Niels Lieman, Baudi Heidanus, e-people en anderen. e-people heeft gezegd: LinkedIn Tip (40) "Help, ik word gek van de updates in mijn netwerk" staat NU live op @EmploITBlog https://bit.ly/cL1XOV #h […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *