LinkedIn Tip (50): Zon, zee en LinkedIn?!

Linkedin-logoDe 50e LinkedIn Tip vraagt om een memorabele tip. Zoals jullie waarschijnlijk weten, geef ik maandelijks een gratis workshop voor werkzoekenden onder de titel “Je nieuwe baan via LinkedIn”. Dat kan gratis omdat Seats2Meet dit maandelijks sponsort. Maar in mei hebben we wel een heel bijzondere sessie……In samenwerking met oud-deelnemer Willem Maan (inmiddels weer een baan!), geven we namelijk een LinkedIn workshop op zijn mini-camping annex boerderij de Zwenk in Ellemeet, vlakbij Renesse in  Zeeland. Dat gebeurt in het weekend van 27, 28 en 29 mei.

Zaterdag 28 mei geven we de workshop overdag, maar je kunt het combineren met een arrangement voor een speciale prijs die Willem voor deze gelegenheid heeft gemaakt. Namelijk 40 Euro voor het hele weekend als je deelneemt aan de workshop en 20 Euro voor meereizende familieleden en 7 Euro voor kinderen. Dus de prijs kan niet het issue zijn. Meer info over het arrangement vind je op de website van De Zwenk klik in de navigatie links op de optie “aanbieding”. Op die pagina vind je de workshop direct onder de “Concert at the Sea” (CAS 2011) aanbieding.

Omdat het inmiddels een jaar is dat we deze workshop doen, zou ik het ook leuk vinden als oud-deelnemers nog eens komen voor een refresher.

Maar het idee is vooral ontstaan, omdat Willem en ik het eens zijn dat dit soort workshops zelden of nooit in Zeeland worden gegeven en wij vonden dat daar maar eens verandering in moest komen.

Neem wel je laptop mee, Willem regelt het wi-fi en een hapje en drankje tijdens de workshop. Lijkt me erg leuk om mijn workshop een keer in deze setting te doen. Mijn vrouw en kinderen komen ook. Zie ik jullie daar? Aanmelden kun je via mail op camping@dezwenk.nl o.v.v. LinkedIn Workshop.

6 antwoorden
 1. Linda van de Donk
  Linda van de Donk zegt:

  @Bas, een collega en ik geven volgende week een workshop linkedin binnen onze organisatie. Met name voor beginners en redelijk gevorderden. We willen een klein beetje achtergrond vertellen, maar vooral veel nuttige tips geven en interactief aan de slag gaan. Heb jij toevallig nog tips voor me hoe we interactief bezig kunnen gaan tijdens de workshop? (’t is voor ons de eerste keer!)

  Beantwoorden
 2. Bas Westland
  Bas Westland zegt:

  @Marco; Het ziet er naar uit dat de workshop niet doorgaat. Klaarblijkelijk is LinkedIn te veel werkgericht om te combineren met een weekend, want de workshops die ik doordeweek geef bij Seats2Meet zitten telkens vol. Het leek zo’n leuk idee.

  Hou mijn Twitter en LinkedIn in de gatren. Daar kondig ik de volgende workshop in juni aan op een van de Seats2Meet vestigingen.

  Beantwoorden
 3. marco wagenaar
  marco wagenaar zegt:

  Hoi bas,

  ben sinds kort werkzoekende en ben bezig op Linkedin aan het uitvogelen. Woon in de buurt (Goes) kan jij mij info verder verschaffen??

  Beantwoorden
 4. Henriëtte Swartjes
  Henriëtte Swartjes zegt:

  Hallo Bas,

  Wat leuk dat je dit gaat doen in Zeeland! Via LinkedIn las ik het. Dat weekend kan ik niet, maar is het niet leuk als je dit nog een keer in Zeeland doet, dat we dan op zaterdag, na je workshop, een leuke ontspannende strandsportactiviteiten op het nabijgelegen strand doen? Denk er maar eens over na. Meer info over onze activiteiten en wie wij zijn kun je lezen op onze website https://www.strandsportzeeland.nl

  Veel succes met de workshop eind mei!

  Met sportieve groeten,
  Henriëtte Swartjes
  Strandsport Zeeland

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *