Linux DevOps Engineer (NEP The Netherlands) – Media Park Hilversum

Vacature Linux DevOps Engineer HilversumAdvertorial

Breng jij als Linux DevOps Engineer bij NEP THe Netherlands de streaming van de Formule 1 to-the-‘Max’? Door een steengoed platform voor de uitzendstraat te ontwikkelen?

Vacature Linux DevOps Engineer (NEP The Netherlands) – Media Park Hilversum

Functie

Als Linux DevOps Engineer ben je samen met een team van software developers en een collega Linux DevOps Engineer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het platform voor de uitzendstraat waarmee Nederlandse kijkers bijvoorbeeld het journaal, de Formule 1 of de eredivisie voetbal kunnen bekijken. Je werkt binnen een team van 130 IT / Broadcast professionals.

Door het succes van NEP groeit het bedrijf, en dus ook de afdeling IT, snel. Dit heeft tot gevolg dat je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en heel veel inspraak op de architectuur en de gebruikte technologieën.

NEP The Netherlands

NEP The Netherlands in Hilversum voorziet met 650 medewerkers in Nederland haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en distribueren. Het mediatechnologiebedrijf is wereldmarktleider op het gebied van outsourced broadcast-, video- en productieoplossingen voor publieke en commerciële omroepen in Nederland.

Functie eisen

  • Goede kennis van Red Hat, CentOs of Oracle Linux.
  • Goede kennis van scripten (bash, python, ruby, php).
  • Bij voorkeur kennis van tools als Puppet, Docker of Kubernets.
  • Bij voorkeur kennis van Continuous Integration / Delivery.
  • Bij voorkeur ervaring met cloudproviders als Google (GCP) of Amazone (AWS).

Aanbod

NEP The Netherlands is een snoepwinkel als je van het snijvlak tussen innovatieve technologie en media houdt. En de mensen die er werken, werken er graag. Check deze film. Bekijk ook de video hierboven met een rondleiding door het gebouw en langs je werkplek.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris.
  • Maar ook een werkplek die supersnel vanaf station Hilversum Mediapark is te bereiken.
  • 23 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).

Sollicitatie

Mooie vacature hè?! Als jij denkt dat jij dé Linux DevOps Engineer voor NEP The Netherlands bent: solliciteer nu. Hoe? Door je motivatie en cv te uploaden.

Heb je nog vragen over deze vacature Linux DevOps Engineer in Hilversum?

Het vak van consultant is geen 9-tot-5-baan. Je kunt me dus ook gewoon ’s avonds en in het weekend bereiken voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *