Marcel de Jong

Vanaf 1999 zoek en werf ik kandidaten voor diverse opdrachtgevers. Na mijn HBO studie Personeel & Arbeid (scriptie heb ik uiteindelijk pas in 2004 ingeleverd) ben ik begonnen als research consultant bij een traditionele headhunter. Na een volgende periode als recruitment consultant en aansluitend als HR Manager, heb ik in 2006 eindelijk mijn eigenwijsheid & drive kunnen omzetten naar mijn eigen concept Hebbes Personeel. Op mijn LinkedIn profiel lees je meer over mijzelf en Hebbes.

foto Marcel de Jong
Hiernaast leef ik gelukkig samen met Wendeline, Sophie (2006) en Timme (2009) in Amsterdam. Mijn vrienden, familie, reizen & lekker eten zijn erg belangrijk voor me. Voor mijn gezondheid ren ik regelmatig een rondje in het park.

Wil je nog meer weten? Bel me (06-427-46-52) of volg me op Twitter.

Hier vind je het twitter account van HEBBES Personeel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *