Marco bedankt!

Op 22 juni j.l. was ik aanwezig op het seminar “Business blogging & HRM” van waddameeting. Het was ten tijde van de legionella besmetting in het Post CS gebouw, maar ik ben geloof ik de dans ontsnapt! Marco Derksen, oprichter van Marketingfacts – de meest succesvolle business blog van Nederland met ruim 2900 RSS-feeds – wist me enthousiast te maken om een blog te starten rond het thema ICT en arbeidsmarkt, maar dan moest ik wel snel zijn!

Zo gezegd, zo gedaan, dus klom ik snel in de telefoon om onze webbouwer, Nikola Zauber, uit te nodigen om een ontwerp te maken. Van het begin af was het duidelijk voor ons dat het een thema blog moest worden en geen corporate blog van e-people, mijn bedrijf. Om zeker te zijn van relevante content toog ik mijn netwerk in om een groep bloggers/columnisten te werven waarvan ik wist dat ze deskundig waren, maar ook goed voor authentieke en puntige bijdragen! Tot mijn niet geringe verbazing was vrijwel iedereen enthousiast en zeiden de meesten volmodig ja. Ik hoop dat jullie gaan genieten van hun gedachtenspinsels.

Daarnaast veel in gang gezet voor mijn vakantie (14-8) en bij terugkomst (4-9) alles in een eindsprintje klaar voor de soft launch vandaag, 15 september. Vanaf eind volgende week gaan we de publiciteit zoeken, om te beginnen met een vermelding in de nieuwsbrief van de ICT Community van Monsterboard, waar we ook deel van uitmaken. Tijdens de vakantie vele mobiele discussies met de collega’s over de naam. Moest Engels, ladingdekkend en een vrije url hebben. Het werd EmploIT (spreek uit als employed)!

Gisteren kwam ik Marco op de e.day tegen en heb hem bedankt, bij deze nogmaals! Veel plezier en tot blogs.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *