Meest Invloedrijke Recruiter 2011

Lauwerkrans

Lieve mensen, S.v.p. NIET MEER STEMMEN. De verkiezing is gesloten: Wesley Hendriks is uitgeroepen tot Meest Invloedrijke Recruiter van 2011. Eind dit jaar mogen jullie weer gaan stemmen op de volgende kandidaten!
________________________________________

Afgelopen jaar werd voor de tweede keer middels een open verkiezing op Twitter en deze blog Kay Goedhardt – Manager Recruitment Nationale Nederlanden – gekozen tot “Meest invloedrijke recruiter van 2010“. Daar waar veel verkiezingen dit jaar niet meer worden herhaald dan wel verguisd, gaan we de goede gewoonte hier gewoon continueren. Als oude man hou ik nu eenmaal van tradities. Want ook in 2010 leverde de rondetafel discussie in Huize Frankendael met de winnaars (Kay Goedhardt, Jasper de Weerdt (Achmea) en Karin Luidens (Amerpoort)) een mooi resultaat op in de vorm van een lijst met recruitmenttrends en de competenties voor de recruiter van 2011. Ook dat was inmiddels een traditie omdat we dat het jaar daarvoor met de winnaars (Roos van Vugt (Deloitte), Jeroen Kneppers (toen Detail Result, nu Netwerven), Michel Rijnders (Netwerven) en Marcus Hinrichs (Salesmagazine)) ook hadden gedaan. Roos van Vugt was zelfs aanwezig om het stokje over te dragen aan Kay. Ik reken ook op Kay om dat komend jaar te doen aan zijn opvolg(st)er. Kortom, alle reden om de verkiezing ook dit jaar gewoon te laten doorgaan. Hoe waren en zijn de spelregels?

1. Als je iemand nomineert moet dat iemand zijn die momenteel actief is als recruiter, bureau of corporate;

2. Jezelf nomineren of op jezelf stemmen is er niet bij;

3. Op mij stemmen is er niet bij;

4. Alleen publiekelijk uitgebrachte stemmen gelden, dat wil zeggen door een reactie onder dit artikel te plaatsen of door een tweet te sturen aan @EmploITBlog, de twitteraccount van deze blog. Gebruik daarbij de hashtag #MIR2011;

5. Je kunt stemmen tot en met donderdag 5 januari 2012 23:59, daarna sluit de verkiezing;

6. Je kunt maar 1 stem uitbrengen (en dat checken we!);

7. Je kunt alleen stemmen met een reactie op deze blog of met een twitter account die tot een natuurlijk persoon is te herleiden. Stemmen met bedrijfstwitteraccounts of (deels) anonieme afzenders op dit blog worden niet meegeteld.

Ben benieuwd naar jullie nominaties en voorkeuren en wens jullie alvast een heerlijke Kerst en een gezond en gelukkig 2012, mocht ik jullie vanavond niet meer zien op de #twxmasborrel in Kaap Kot.

567 reacties
 1. Bas Westland
  Bas Westland zegt:

  Lieve mensen, S.v.p. NIET MEER STEMMEN. De verkiezing is gesloten: Wesley Hendriks is uitgeroepen tot Meest Invloedrijke Recruiter van 2011. Eind dit jaar mogen jullie weer gaan stemmen op de volgende kandidaten!

  Beantwoorden
 2. Diane de Vries
  Diane de Vries zegt:

  Wesley Hendriks!
  Een vrolijke recruiter die alert reageert op berichten, mails, ontwikkelingen. Die heel veel nieuws over de branche en het bedrijf de wereld instuurt.
  Prima!

  Beantwoorden
 3. Marcel Tan
  Marcel Tan zegt:

  Mijn keuze valt op Wesley Hendriks vanwege zijn scherpzinnigheid en adequate manier van handeldrijven in afgelopen jaren in de recruiting branche.

  Beantwoorden
 4. Rogier Walrave
  Rogier Walrave zegt:

  Rob van Elburg is voor mij #MIR2011. De enige zelfstandige die al jaren lang van invloed is op iedereen in de recruitment branche……

  Beantwoorden
 5. Bob Groos
  Bob Groos zegt:

  Ook ik geef mijn stem aan Jeffrey Koekebacker – oud cursist van Armslag. Jeffrey hebben wij als vernieuwend & initiatiefrijk ervaren!

  Beantwoorden
 6. Gabriela Strahm
  Gabriela Strahm zegt:

  Ik geef mijn stem aan Jeffrey Koekebacker – oud cursist van Armslag.
  Jeffrey hebben wij als vernieuwend & initiatiefrijk ervaren!

  Beantwoorden
 7. Annelien Polak
  Annelien Polak zegt:

  Marcel Rietveld is gedreven en innovatief, twee belangrijke eigenschappen voor een recruiter. Daarnaast deelt zijn kennis graag; dus ja dan heb je al invloed toch??

  Beantwoorden
 8. Patrick Boonstra
  Patrick Boonstra zegt:

  Met volle overtuiging stem ik voor Rob van Elburg:

  1) die het voor de 5e keer voor elkaar krijgt om toute Recruitend Nederland een fantastische RIDE voor te schotelen.

  2) die met Relocation Recruitment niet alleen de markt een paar jaar vooruit is door te beseffen dat Nederland te klein is en je buiten de grenzen moet kijken (en welke impact dat heeft oa op voertaal en overige processen), maar dat ook tot de puntjes weet uit te voeren door oprecht een familie te helpen verhuizen en een nieuw bestaan op te bouwen.

  Diepe buiging en chapeau voor Rob!!

  Beantwoorden
 9. Chantal den Heijer
  Chantal den Heijer zegt:

  Zonder twijfel Wesley Hendriks.
  Echt een top recruiter die veel collega’s heeft weten te enthousiasmeren voor het recruitmentvak en door zijn persoonlijke benadering via diverse kanalen en Social Media al veel enthousiaste nieuwe collega’s voor ons heeft geworven.

  Beantwoorden
 10. Bas Westland
  Bas Westland zegt:

  @Tempo-Team Weert: Lezen is geen sterke kwaliteit binnen Tempo-Team geloof ik. Zoals ik al aan @tempoteam, @blijfbezig en @ttdenbosch meldde zijn alleen stemmen van natuurlijke personen geldig. Bedrijfsaccounts (mail noch Twitter) worden meegeteld. Zie de spelregels hierboven!

  Beantwoorden
 11. Stijn Brandenbarg
  Stijn Brandenbarg zegt:

  Mijn stem gaat naar Wesley Hendriks. Altijd aanspreekbaar voor praktische tips en oplossingen. Zet Tempo-Team social media echt op de kaart.

  Beantwoorden
 12. Petra Mouthaan
  Petra Mouthaan zegt:

  Wesley opereert als een soort “eerste verkenner” op social media gebied en loopt voor de troepen uit. Heeft geen koudwater vrees en probeert van alles uit.

  Beantwoorden
 13. Ted
  Ted zegt:

  Er kan er maar 1 de beste zijn. Wesley Hendriks.
  10 voor inzet
  10 voor doorzetting
  En zo verder. Tempo Team mag van geluk spreken dat zij deze recruiter te pakken hebben.
  Geduchte tegenstander voor de andere conculega’s :-).
  Kom op Wes, pak die beker/trofee/benoeming/erkenning.

  Beantwoorden
 14. Mariëlle Barnwell
  Mariëlle Barnwell zegt:

  Wesley Hendriks!
  Fijn dat hij zijn kennis en kunde van het recruitmentvak, en dan met name Social Media, maar al te graag met collega’s deelt!

  Beantwoorden
 15. Katrijn van Baar
  Katrijn van Baar zegt:

  Wesley Hendriks! Door zij enthousiasme en verfrissende blik op Social Media binnen de organisatie. Tevens zijn know how en kundigheid!!!

  Beantwoorden
 16. Alex Abers
  Alex Abers zegt:

  Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, Wesley Hendriks, eeeuh Wesley Hendriks!!!

  Beantwoorden
 17. Mike Kok
  Mike Kok zegt:

  +1 voor Bjorn Luijters!

  Altijd enthousiast, sterk in het managen van z’n stakeholders en een goeie online en offline zichtbaarheid! Er kan er maar één winnen volgens mij!

  Beantwoorden
 18. Chantal Groot Kormelink
  Chantal Groot Kormelink zegt:

  Bjorn Luijters – recruiter Essent
  Omdat:
  – hij een professional is
  – altijd vrolijk is
  – humor heeft
  – passie voor het vak heeft
  – betrokken is
  – oog heeft voor diversiteit
  – en zich vol inzet voor het Eemshaven project van Essent.

  Beantwoorden
 19. Joris Luchtman
  Joris Luchtman zegt:

  Bjorn Luijters +1
  Gedrevenheid en Passie voor het vak(online & offline), Commitment voor de opdracht en alles met een Glimlach! Er kan er maar 1 de winnaar zijn.

  Beantwoorden
 20. Jakolien Sok
  Jakolien Sok zegt:

  +1 voor Marcel Rietveld!

  PS Wesley Hendriks is absoluut ook een topper maar ik ben een beetje bevooroordeeld aangezien ik Marcel bij Alliander heb geplaatst en getraind heb op het gebied van Recruitment 2.0 ;-p)

  Beantwoorden
 21. Arjan Korstjens
  Arjan Korstjens zegt:

  Uiteraard Wesley Hendriks! Nog voordat Tempo-Team zich met actief beleid en campagne op Social media richtte (al weer een tijdje nu) was Wesley super actief.

  Zijn invloed is daarmee zowel naar buiten als binnen de organisatie nog dagelijks merkbaar.

  Beantwoorden
 22. Cyril van Gaalen
  Cyril van Gaalen zegt:

  Rob van Elburg (RAVE-cruitment)

  Vanwege het elk jaar weer goed georganiseerde RIDE en de nieuwe IT recruitment training die hij vanaf 2012 gaat geven i.s.m. AMC Academy

  Beantwoorden
 23. Baudi Heidanus
  Baudi Heidanus zegt:

  Ik nomineer Wesley Hendriks!

  Reden is dat hij Social Media bij Tempo Team op de kaart heeft gezet, een mooie Werken Bij site heeft gemaakt, een fijne bloggert is en bovenal iemand waar ik graag een kop koffie mee drink om te sparren over het vak!

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] jaar werd voor de derde keer middels een open verkiezing op Twitter en deze blog Wesley Hendriks gekozen tot “Meest invloedrijke recruiter van […]

 2. […] spelregels zijn helder. Ieder persoon mag via een tweet met #MIR2011 of via een reactie op de blog, eenmalig […]

 3. […] wil ik dit jaar mijzelf “De meest invloedrijke recruiter” noemen. En dan niet alleen uit populariteitaspect (jullie kunnen nog stemmen – en die stemmen […]

 4. […] Meest Invloedrijke Recruiter 2011 | […]

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.