EmploIT.nl in een nieuwe jas

EmploIT.nl voor en door bloggers.... IT, Social Media, LoopbaanvraagstukkenWie regelmatig op EmploIT.nl komt, heeft het al gezien: de enorme metamorfose die EmploIT.nl heeft ondergaan. Voor de minder frequente bezoekers: de website is helemaal vernieuwd. Van onder tot boven en van voor naar achter. Ik zou zeggen: neem eens een kijkje…

EmploIT.nl: van 1.0 naar 5.0

EmploIT.nl heeft sinds de oprichting in 2006 behoorlijk wat veranderingen gekend. Van heel donkergroen in de begindagen, naar lichter groen met een tekstvak, naar fris donkerblauw en groen met pixelplaatjes. En dan hebben we het alleen maar over het uiterlijk. Nikolai Zauber van NIKOLAI NL Design Studio, die de nieuwe website van EmploIT.nl heeft ontworpen en gebouwd, vertelt dat zowel aan de voor- als achterkant de nodige verbeteringen zijn doorgevoerd:

“Als websitebouwer heb je tegenwoordig zoveel meer mogelijkheden om je bezoekers een plezierige tijd op je website te bieden. Je kunt teksten leesbaarder opmaken, accenten leggen en belangrijke informatie laten zien zonder dat je meteen heel grote rode knoppen moet gebruiken. Er is in de afgelopen 5 jaar ontzettend veel veranderd. En veel van deze veranderingen hebben we de afgelopen maanden ook doorgevoerd voor EmploIT.nl. Allereerst natuurlijk de huisstijl met bijpassend fris kleurgebruik, heldere typografie, goede leesbaarheid en het gebruiksgemak. Ook hebben we EmploIT.nl geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en zijn de blogs op je telefoon of tablet net zo prettig en goed te lezen als vanachter je pc. En we hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd op het gebied van interactie, navigatie, snelheid en de vindbaarheid van de website.”

Emploi.nl in de begindagen (2006)

Emploi.nl in de begindagen (2006)

EmploIT.nl in 2011

EmploIT.nl in 2011

EmploIT.nl begin 2015

EmploIT.nl begin 2015

 

 

 

 

 

 

Bas Westland, initiatiefnemer van EmploIT.nl, zegt over zijn nieuwe website: “Ik heb EmploIT.nl in 2006 opgezet als ontmoetingsplek voor recruiters en werkzoekenden die dezelfde interesses delen, zoals ICT, internet, social media, innovatie, mensen en loopbaanvraagstukken. Op EmploIT.nl vind je dan ook authentieke verhalen uit de praktijk. De afgelopen jaren is er veel veranderd. EmploIT.nl verandert mee en is nu ook echt overal hetzelfde. Op mobile en op het web; er is geen verschil meer. En met de nieuwe lay-out is ook de herkenbaarheid vergroot.”

Creëer je eigen podium op het spiksplinternieuwe EmploIT.nl en word blogger

Voor EmploIT.nl zijn we altijd op zoek naar authentieke verhalen en dus naar Bloggers. Deel jij je visie op de actualiteit, je mening over de ontwikkelingen binnen je vakgebied of jouw beleving van een congres of (vak)event, dan krijg je er eeuwige roem, netwerkeffect en personal branding voor terug. Deal? Stap op het podium van EmploIT.nl!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *