Vote for your candidate for the Most Influential Recruiter 2019 now!

Stem NU op jouw kandidaat voor de “Meest Invloedrijke Recruiter” van 2019 / Vote NOW for your candidate as the “Most Influential Recruiter” in 2019

Vote for your candidate for the Most Influential Recruiter 2019 now!

An English translation of this post will follow soon!

Sinds de start van de nominaties voor de verkiezing tot “Meest Invloedrijke Recruiter van 2019” op 21 november jl. tijdens het Recruitment Tech Event, zijn dit jaar 60 (!) kandidaten genomineerd, waarvan er vooralsnog 37 hun nominatie hebben aanvaard. We hebben op dit moment 5 Agency Recruiters,  12 Corporate Recruiters, 9 Interim Recruiters, 5 Recruitment Marketeers en 6 Recruitment Talenten. Beduidend meer dan in 2018 toen er 41 werden genomineerd, waarvan er 29 dat hebben aanvaard. 16 Genomineerden waren dit jaar vereerd, maar zagen af van deelname. 5 Denken er nog over na ….en staan dus vooralsnog niet op het stemformulier. We zijn super blij dat we 4 genomineerden hebben voor de nieuwe categorie Recruitment Marketing. Maar ook dat het gelukt is da internationale recruitergemeenschap in Nederland erbij te betrekken: maar liefst 6 genomineerden komen oorpsornkelijk van buiten Nederland en zijn primair Engelstalig.

Een mooie toename dus. Maar we hebben dan ook veel geleerd van onze nieuwe aanpak afgelopen jaar. We geven nu iedereen evenveel tijd om de video’s op te nemen en we staan niet meer toe dat genomineerden losse video’s insturen. Iedereen moet het nu via het video-interviewplatform doen. Daarmee wordt de verkiezing nog eerlijker. Ook hebben we de tijdsperiode verlengd (video-antwoorden opnemen kan tot en met 16 januari en stemmen tot en met 29 januari). Daarnaast hebben we nu een echt Award Event doordat we 6 s[ponsirs hebben (Cammio, Carerix, Compagnon, Independent Recruiters, Talmark en WeAreKeen). We vonden dat de deelnemers zo overweldigend veel moeite hadden gedaan vorig jaar, dat ze dat echt verdienen.

In 2018 werd Monique de Jong door de vakjury verkozen tot Meest Invloedrijke Recruiter en Lina Kucinskaite tot het Meest Invloedrijke Recruitment Talent. De publieksprijzen gingen in 2018 naar Michelle Thijssen (overall en winnaar in de categorie Agency), naar Tessa de Jong in de categorie Interim, naar Bryan Peereboom in de categorie Corporate en naar Sven Zegers in de categorie Talent. De overall winnaars van voorgaande jaren zijn Tamara Rood (2017 – Juryrpijs) en Caspar Kipp (2017 – Publieksprijs), Joris van den Beuken (2016)Koos Wurzer (2015),  Rob van Elburg (2014)Britt van Capelleveen (2013)Nicole van Thoor (2012), Wesley Hendriks (2011)Kay Goedhardt (2010) en Roos van Vugt (2009). Wie worden hun opvolgers voor 2019? Op wie ga jij je stem uitbrengen? Lees snel verder hoe je dat kunt doen.

In 2019 wederom Scheiding tussen Nominatie en Verkiezing
Dit jaar hebben we wederom de nominatie gescheiden van de verkiezing, daarmee is het startschot voor alle kandidaten gelijk. Ook dit jaar gebruiken we SurveyMonkey als instrument om de resultaten te inventariseren, omdat het voor mij en steun en toeverlaat Rogier van Meer ontzettend veel tijd scheelt met stemmen tellen. Dit jaar is het wederom dan ook alleen mogelijk om via de stemknoppen op EmploIT je stem uit te brengen. Uiteraard mag je er daarna luid kond van doen op Twitter en Facebook met #MIR2019, maar alleen op de blog uitgebrachte stemmen tellen mee. Stemmen kan tot woensdag 29 januari 2020 middernacht. Vrijdag 31 januari  wordt tijdens een speciaal – invite only – Award Event bekend gemaakt wie de winnaars zijn van zowel de juryprijzen als de publieksprijzen! Dus ook dit jaar is er dus zowel een publieksprijs als een juryprijs. De jury bestaat uit Gusta Timmermans (voorzitter Recruiters United), Marco Hendrikse (Manager Marketing & Content bij Artra, Monique de Jong (winnaar 2018) en Ronald van Driel ((o.a.) docent Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie).

Categorieën
Dit jaar kun je ook weer één stem uitbrengen “overall” én een stem per categorie, Agency, Corporate, Interim en Talent. Dat maakt het stemmen leuker en spannender. In het stemformulier wordt het invullen van je voornaam, achternaam, functie en LinkedIn (of een ander online) profiel verplicht, zodat we alle dubbelstemmen kunnen uitsluiten. Let op: SurveyMonkey staat zo ingesteld dat je niet twee keer op één computer/device kunt stemmen. Doe je dat wel, dan kan je stem verloren gaan. Elke stem dus op een apart device, als je wilt dat ie telt! Informeer je netwerk dat we streng controleren op dubbelstemmen door dezelfde persoon. In dat geval worden beide stemmen niet geteld. Ook mensen die onvolledige informatie achterlaten over wie ze zijn, of geen profiellink meesturen, worden niet meegeteld.

De Genomineerden
Hieronder een overzicht van alle genomineerden per Categorie en de motivatie van degene(n) die hen hebben genomineerd. Wil je meteen stemmen omdat je je keuze al hebt gemaakt? Dan kan dat met de grote stemknoppen bovenaan of onderaan dit artikel, niet te missen ;-). Benieuwd naar de tussenstand? Klik dan hier of surf naar http://bit.ly/MIR2019Results

Een overzicht met alle genomineerde wordt hieronder, maar staat sowieso op het stemformulier.

I. Categorie Corporate

corporate recruiter

 1. Fleur Aalbrecht (Time to Hire), check hier haar video-antwoorden op de jury vragen
 2. Vincent Abbenhuis (Supply Value) – Only competes for the Public Award
 3. Sarah van Dorth (Xiphos) – Only competes for the Public Award
 4. Maaike Kistemaker (XLence) – Only competes for the Public Award
 5. Dounia Maakor (Bartosz) – Only competes for the Public Award
 6. Carolien Manning (Unigarant), check hier haar video-antwoorden op de jury vragen
 7. Edgar Manuel (Peopleware ICT Solutions) – Only competes for the Public Award
 8. Fehim Nizam (De Zorggroep) – Only competes for the Public Award
 9. Esther Sancho (Action), check hier haar video-antwoorden op de jury vragen
 10. Sebastiaan Petten (Tenzinger) – Only competes for the Public Award
 11. Ellen Wevers (Royal BAM Group) – Only competes for the Public Award

II. Categorie Interim

interim recruiter

 1. Jeroen Botman (Time to Hire/Gemeente Delft), check hier zijn video-antwoorden op de jury vragen
 2. Loek Bueneker (Banenmakelaar/Kamer van Koophandel) – Only competes for the Jury Award
 3. Annicka van Erp (REEF/Kuehne + Nagel), check hier haar video-antwoorden op de jury vragen
 4. Jesper Larsen (LevelUp Ventures/GeoPhy) – Only competes for the Jury Award
 5. Niels Luyt (KickStart Recruitment/Terberg Totaal Installaties) – Only competes for the Public Award
 6. Gihon van Maarsen (GN Consult/Action) – Only competes for the Public Award
 7. Sjamilla van der Tooren (SVDT Recruitment/Kramp Hub) – Only competes for the Jury Award, check hier haar video-antwoorden op de jury vragen

III. Categorie Agency

Agency Recruiter

 1. Bob van Es (Van Es Search) – Only competes for the Public Award
 2. Paco de Heij (Time to Hire) – Only competes for the Public Award
 3. Arnold Janssen (PHIND) – Only competes for the Jury Award, check hier zijn video-antwoorden op de jury vragen
 4. Edwin Klomp (ASBR) – Only competes for the Public Award
 5. Milou van Regteren (Independent Recruiters), check hier haar video-antwoorden op de jury vragen

IV. Categorie Marketing

 1. Eva Baluchova (a.o. Bridge/Culture Builders) – Only competes for the Public Award
 2. Jalal el Benhaji (FYGI/ACM Fleetforce) – Only competes for the Public Award
 3. Tomás Haviar (Mollie) – Only competes for the Jury Award, check hier zijn video-antwoorden op de jury vragen
 4. Michiel Martens (De Selectie), check hier zijn video-antwoorden op de jury vragen
 5. Jelmer Zuidema (Roadtrip/Booking.com) – Only competes for the Jury Award, check hier zijn antwoorden op de jury vragen

V. Categorie Talent

Recrutiment Talent

 1. Erwin Anemaat-de Bakker (Recruit4.work) – Only competes for the Public Award
 2. Mariya Burkhanova (WeAreKeen/WeConnect), check hier haar video-antwoorden op de jury vragen
 3. Janieck Cohrs (Robert Half) – Only competes for the Public Award
 4. Henke van Homoet (Time to Hire) – Only competes for the Public Award
 5. Eva Jansen (Independent Recruiters), check hier haar video-antwoorden op de jury vragen
 6. Daisy Pusceddu (Your Talent Recruitment), check hier haar video-antwoorden op de jury vragen

Met de knoppen hierboven kun je stemmen. LET OP: Je mag 6 stemmen uitbrengen, 1 overall stem en 1 per categorie (Agency, Corporate, Interim, Markering en Talent), maar als je niemand in een categorie kent, kun je die vraag overslaan. Ben je klaar? Helemaal door scrollen naar beneden tot na vraag 8 en op de knop “Stem indienen/Submit vote” drukken.

0 reacties

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *