‘Onderneem met je hart’ en sponsor mij!

Op 16 april a.s. ga ik in Boston de marathon lopen, a dream come true. 11 april vlieg ik heen en 19 april in de vroege ochtend weer terug. Ondanks een lichte blessure hoop ik er een nieuw PR te zetten, onder de 3:19:56 van Amsterdam afgelopen oktober, waarmee ik me voor Boston kwalificeerde, zoals ik jullie al eerder meldde. En om mezelf nog even wat meer op scherp te zetten wil ik een oproep doen om me te sponsoren. Iedereen die zich aanmeldt wordt sponsor c.q. kredietverlener voor 10 Euro per maand van een ondernemer in de derde wereld via Onderneem met je hart! van Cordaid, maar je hoeft pas te betalen als ik mijn PR ook daadwerkelijk verbeter. Ik heb dit doel gekozen, omdat …

… het goed past bij mijn liefde voor kleine ondernemingen, mijn Brabantse misdienaarsverleden (ja, ja!) – Cordaid komt voort uit o.a. Memisa – en het feit dat ik geloof dat je mensen in de derde wereld pas echt helpt door ze je meest geduchte concurrent te maken. Ik weet dat heel wat (kleine) ondernemers deze site lezen en zou het niet geweldig zijn als je ergens ter wereld een collega een goede start gunt, die dat anders niet zou kunnen. Via internet kun je volgen hoe het met je collega-ondernemer gaat. Op 17 april kun je zien op de site van de Boston Marathon of ik het gered heb, of niet. Wie meldt zich aan?

P.S.: Als ik het niet red, ga ik zelf twee ondernemers sponsoren vanuit e-people.
P.S. (2): Met dank aan Louis Kinsbergen van Emexus die me hiertoe inspireerde met zijn sposnoractie voor Warchild bij de Marathon van Berlijn.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *