Oproep aan bedrijven en recruiters met een hart

Oproep aan recruiters en bedrijven met een hartWat hou ik toch van mijn vakgenoten! Wat hou ik toch van recruiters.

Gisteren tijdens Emerce ‪#‎eRecruitment16‬ hebben recruiters zich massaal aangemeld als trainingslocatie en als trainers voor mijn project om samen met Stichting De Broekriem door heel Nederland LinkedIn workshops voor werkzoekenden te gaan organiseren bij bedrijven. Recruiters zijn mensen met een hart voor mensen, dat hebben ze daarmee wel laten zien.

We hebben inmiddels locaties en/of trainers in 16 van de 21 regio’s van de Broekriem in Nederland. Maar we willen een landelijk dekkend netwerk. Dus wil je trainen of een trainingsruimte ter beschikking stellen in je bedrijf? En ben je woonachtig of werkzaam in de regio’s Tilburg/Breda, Eindhoven/Helmond, Leiden, Zwolle of Gouda? Meld je dan aan bij Pieter Vermeer van Stichting De Broekriem door een hier een reactie te geven of een tweet te sturen naar @pwvermeer of .

Ook in de andere Broekriem regio’s zijn ook altijd nog additionele bedrijven en trainers welkom. Dus meld je ook in dat geval gewoon aan.

Mijn bijdrage aan dit initiatief is het massaal trainen van alle trainers die zich hebben aangemeld in een train-de-trainer sessie. Ik zal de trainers dan daarna ook blijven voorzien van updates, zodat je altijd goede workshops kunt geven.

Overigens doen we dit allemaal vrijwillig, dus dat vragen we ook van jou of je werkgever. Voor de werkzoekenden is het dan ook helemaal gratis. Ze moeten alleen hun reiskosten dragen en zelf voor een laptop zorgen.

Kortom, strijk over je hart en meld je aan door hier een reactie te geven.

Wat willen we dan van je weten?

  • Vermeld erbij of je als trainer, als trainingslocatie of als beide wilt acteren.
  • En geef ook aan hoe vaak per jaar je dit wilt doen.
  • Vermeld ook het aantal mensen wat je trainingsruimte kan handelen (mensen moeten aan een tafel kunnen zitten met een laptop). Meer dan 20 mensen is sowieso niet praktisch ivm de workshopvorm.
  • Kunnen we internettoegang krijgen?
  • Heb je een beamer of groot plasmascherm beschikbaar?
  • Wil je nog wat extra’s doen? Denk aan een rondleiding of een ontbijt/lunch of borrel voor- of achteraf.
  • De training zelf duurt ongeveer een halve dag.
  • Heb je voorkeuren voor de ochtend of de middag?
  • Heb je voorkeuren voor bepaalde dagen van de week?

Wie weet zien we elkaar dan binnenkort bij een van de Train-the-trainer sessies. In de video hieronder spreekt Pieter je direct aan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *