Pieter Langendijk

Pieter Langendijk, blogger bij EmploIT.nlMijn naam is Pieter Langendijk. Ik ben een ervaren, creatieve crossmediaprofessional, projectmanager en fanatiek schrijver. Na mijn studies Media & Cultuur en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam, ging ik in 2008 als stagiair aan de slag bij Endemol. Sindsdien heb ik mij goed kunnen ontwikkelen als creatieve producer en projectmanager binnen de mediawereld. Ter informatie: voor het grote publiek is een producer vooral een onzichtbare manager. Een manager die verantwoordelijk is voor de inzet van mensen, materiaal en faciliteiten.

Ik heb de eer gehad om te mogen werken voor bedrijven zoals Endemol, MQM Media, Niehe Media, Talpa, Telegraaf Media Groep en Skyhigh TV. De meest noemenswaardige projecten waaraan ik heb meegewerkt zijn: Uitstel van Executie (RTL 4), Ivo Niehe Jubileumshow in Nederland en Parijs (theater), Alles is Liefde (SBS6), Bloed Zweet & Tranen (SBS6), Herman Gaat Ver (RTL 4), Utopia (SBS 6) en Project P (RTL 5). De laatste twee programma’s werden in 2015 zelfs bekroond met een TV-Beeld. Momenteel ben ik niet in vaste dienst en werk ik op projectbasis.

Naast het feit dat ik een enthousiaste televisiemaker, projectmanager en mediaprofessional ben, ben ik ook fervent schrijver en verdiep ik mij dagelijks in social media en onlinemarketing. Mijn expertise ligt vooral bij het bedenken en uitschrijven van verhalen (storytelling), tv-formats en unieke, crossmediale concepten en ik draag graag bij aan de versterking van een merknaam. Sinds kort schrijf ik ook met veel plezier diverse blogs op mijn eigen site. Hiermee hoop ik mijn lezers zowel te informeren als te vermaken.

Wil je meer over mij weten of ben je nieuwsgierig naar mijn diversiteit aan blogs, kijk dan op www.pieterlangendijk.nl. Heb je vragen, mail dan naar info@pieterlangendijk.nl.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *