Professional in het zonnetje: Frank – Programma Manager

zonnetjeVandaag de tweede post in de rubriek: “Professional in het zonnetje”. Eerder schitterde “Gert” uit Hoogeveen in deze rubriek. Die zoekt overigens nog steeds werk, maar je moet wel snel zijn, hoorde ik eerder deze week. Deze week is het Frank uit de regio Amsterdam. Frank ontmoette ik eind vorig jaar en maakte een bevlogen en gedreven indruk op me. Is al een keer in de laatste ronde geweest bij een klant, maar weerd het toen net niet.  Geef hem daarom graag een extra zetje in deze rubriek. Meer weten?

De ambitie van Frank
Mijn ambities zijn (multi)projectmanagement, programmamanagement en (competence) management van projectmanagement. Enkele trefwoorden die bij mij passen: ambitieus, uitgesproken communicator, bruggenbouwer, analytisch, resultaatgericht, education permanente, motivator, coaching, creatief, relativeringsvermogen en humor.

Frank over Frank
Frank is mijn naam, projectmanagement zit in mijn bloed. Als executive projectmanager, ambitieus en breed inzetbaar, ben ik bedreven in – hoe kan het anders – projectmanagement en contractmanagement, met inbegrip van contracteren van business partners en het managen van commerciële relaties. In de regel vervul ik daarbij tevens rollen als gesprekspartner van directie, klankbord voor hoger management en coaching van professionals. Ik ben gewend om op te treden namens de Business maar ook in opdracht van de ICT-organisatie. Mijn uitgebreide ervaring heb ik opgebouwd in diverse sectoren, zoals de financiële sector, pensioenen, automatiseringsbranche, overheid, gezondheidszorg, handel en grootwinkelbedrijf. Binnen en buiten mijn projectorganisatie richt ik mij op de sterke kanten van de mensen met wie ik samenwerk, weet die aan te spreken en stimuleer hen daarmee.

Wat wil Frank verdienen?
80.000 Euro per jaar zou mooi zijn.

Wanneer kan Frank beginnen?
Per direct!

Iets over Frank’s opleiding en ervaring
Tweedegraads opleiding wiskunde aan de UvA en ruim 10 jaar ervaring.

Reisbereidheid Frank
Zo’n 50 km rondom Amsterdam is geen probleem.

Interesse in Frank?
Reageer simpelweg op deze post met je concrete aanbod voor Frank en ik breng je met hem in contact. Er wordt GEEN FEE berekend door mijn bureau (e-people) als je Frank in dienst neemt.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] in de rubriek: “Professional in het zonnetje”. Eerder schitterden “Gert” uit Hoogeveen en “Frank” uit Amsterdam in deze rubriek.  Deze week is het Hayco uit de regio Amsterdam. Hayco ken ik al geruime tijd. Hij […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *