Professional in het zonnetje: Gert – Project Manager

zonnetjeBij de relaunch van EmploIT heb ik besloten op regelmatige basis een professional in het zonnetje te zetten, waarvan ik het onbegrijpelijk vind dat hij/zij nog geen baan heeft aangeboden gekregen.  Vandaag de eerste.

Gert uit Hoogeveen is zo iemand. Iedereen die in Gert is geïnteresseerd als nieuwe medewerker breng ik met hem in contact,  en NEE, ik vraag daar – ondanks mijn reputatie als betaald “koppensneller” – geen geld voor. Dat zou het voor Gert alleen maar moeilijker maken een leuke baan te vinden en dat wil ik nou juist NIET. Hieronder vind je de kern van Gert. Ik heb Gert persoonlijk ontmoet en vind het ook nog eens een fijn mens, die ook nog eens heel betrokken en actief is in de lokale gemeeenschap.

De ambitie van Gert
Ik zoek een uitdagende baan als (Project)Manager in een inspirerende, boeiende en veranderende omgeving. Bij voorkeur bij een bedrijf of instelling met een sterke focus op haar klanten. Een functie binnen de ICT of sterk daaraan gerelateerd ligt, gezien mijn kennis en ervaring, voor de hand. Maar ik sta ook open voor boeiende uitdagingen in de rol van adviseur of functies gerelateerd aan verkoop, marketing of communicatie. Mijn persoonlijke eigenschappen en vaardigheden maken mij daarvoor geschikt. Ik ben iemand die gericht is op verbetering en ontwikkeling van zowel mensen als bedrijfsprocessen. Ik voel me het prettigst in een omgeving met dynamiek. Ik ambieer een functie op middelmanagement- of managementniveau, of direct daarvoor werkend. Voor mij zijn korte (buitenlandse) reizen een uitdaging, mocht dat van toepassing zijn en ik ben beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Gert over Gert
Ik ben een echte motivator. Open, eerlijk en spontaan en houd van humor. Ik ben enthousiasmerend, klantgericht, creatief, dienstverlenend en een echte teambuilder.
Ik regel dingen en krijg dingen voor elkaar. Afspraak = afspraak, zeg wat je doet en doe wat je zegt! Maar, flexibel waar het moet.  Lijfspreuk: “Het gaat om de toegevoegde waarde!”

Wat wil Gert verdienen?
70.000 Euro per jaar zou mooi zijn.

Wanneer kan Gert beginnen?
Per direct!

Iets over Gert’s opleiding en ervaring
HBO Informatica en ruim 10 jaar ervaring.

Reisbereidheid Gert
Een uur reizen enkele reis vanaf Hoogeveen is geen probleem.

Interesse in Gert?
Reageer simpelweg op deze post met je concrete aanbod voor Gert en ik breng je met hem in contact.

 

7 antwoorden
  1. Gert
    Gert zegt:

    En dan nu een reactie van Gert zelf. Wat is er gebeurd? Sinds 14.02.2011 heb ik een baan als (interim) ICT/Projectmanager bij totaalBED in Zwolle. Het bedrijf staat voor mooie en spannende ICT-uitdagingen dit jaar. En daar mag ik leiding aan geven. Ik ben met het bedrijf in contact gekomen mede dankzij Linkedin. Na een gratis workshop van de man die ICT-recruitment fantastische impulsen geeft in Nederland, wie kent hem niet?, Bas Westland heb ik mijn profiel professioneler gemaakt. Dit viel zo op dat ik daarom door iemand ben genoemd aan iemand die weer iemand zocht. Uiteindelijk was ik dus die laatste iemand. Zo zie je maar weer, het gaat er niet alleen om wie je bent, het gaat er ook om wie je kent. Dus dit keer zet ik Bas Westland en Linkedin in het zonnetje!

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] de derde post in de rubriek: “Professional in het zonnetje”. Eerder schitterden “Gert” uit Hoogeveen en “Frank” uit Amsterdam in deze rubriek.  Deze week is het Hayco uit de regio […]

  2. […] de tweede post in de rubriek: “Professional in het zonnetje”. Eerder schitterde “Gert” uit Hoogeveen in deze rubriek. Die zoekt overiegsn nog steeds werk, maar je moet wel snel zijn, hoorde ik eerder […]

  3. […] aanbied, omdat ik het onvoorstelbaar vind dat ze nog geen baan hebben. Zo figureerde “Gert” (meer dan een jaar werkloos) al een keer. Als elk bureau dat nou een één keer per maand zou doen: […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *