Professional in het zonnetje: Hayco – (Project) Manager e-business

zonnetjeVandaag de derde post in de rubriek: “Professional in het zonnetje”. Eerder schitterden “Gert” uit Hoogeveen en “Frank” uit Amsterdam in deze rubriek.  Deze week is het Hayco uit de regio Amsterdam. Hayco ken ik al geruime tijd. Hij werd in 2005 door iemand uit mijn netwerk aan me werd geïntroduceerd. Hayco is een gepassioneerde en ondernemende (project)manager met een schat van ervaring in grote en kleine ondernemingen waar het gaat om het “verwebben” van business. Runt naast zijn werk, zijn eigen outdoor portaal XHike. Hayco draait momenteel ook mee in de finale ronde van de FD Career Challenge. Meer weten?

De ambitie van Hayco
Als gedreven energieke, creatieve, analyserende en actiegerichte manager op gebied van eBusiness, eCommerce, eMarketing ben ik op zoek naar een inspirerende omgeving met korte lijnen. Ik heb een brede (internationale) ervaring en kennis op verscheidene gebieden als project manager, consultant, IT-auditor en ondernemer.

Hayco over Hayco
Ik beweeg mij makkelijk binnen een multi-disciplinaire (commerciële) omgeving en onderzoek met veel energie nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden (innovatie). Mijn sterke eigenschappen zijn; het creëren van structuur, een flexibele instelling, het in teamverband als zelfstandig kunnen opereren, motiveren en enthousiasmeren, probleemoplossend vermogen en communiceren op verschillende niveaus. Samenwerkend, snel van begrip, luistert en onderneemt. Geïntrigeerd door het Internet. Daarbij verdiep ik mij met name in internetstrategieën waarbij de vraag “hoe internet optimaal in te zetten als marketingtool” centraal staat.

Wat wil Hayco verdienen?
75.000 Euro per jaar zou mooi zijn.

Wanneer kan Hayco beginnen?
Per direct!

Iets over Hayco’s opleiding en ervaring
HBO Informatica, Post-doctoraal EDP Audit, WO Bedrijfskunde (studerend).

Reisbereidheid Hayco
Zo’n 50 km rondom Amsterdam is geen probleem.

Interesse in Hayco?
Reageer simpelweg op deze post met je concrete aanbod voor Hayco en ik breng je met hem in contact. Er wordt GEEN FEE berekend door mijn bureau (e-people) als je Hayco in dienst neemt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *