Stella van Rheenen

Stella van RheenenAls jarenlange hr-adviseur bij een groot beursgenoteerd uitzendbureau, voelde ik een groeiend verlangen om niet alleen mensen te bemiddelen, maar ook inhoudelijk te kunnen begeleiden.

Als professional in mijn vakgebied, met onder andere mijn eigen uitzendbureau en trainingsbureau, spreek ik dagelijks ondernemers, werkzoekenden en carrière-switchers die geen idee hebben waarin zij onderscheidend zijn. Ze vinden datgene waarin ze goed zijn eigenlijk maar heel gewoon. Anderen hebben juist een hele brede ervaring opgedaan en veel verschillende kwaliteiten in huis. Voor hen maakt juist die rijkdom aan talenten en expertise het moeilijk om een duidelijke focus aan te brengen, die hen herkenbaar maakt voor de markt.

Ik zag geweldige kansen om mijn ervaring met hr, (job) marketing, social media, personal branding, arbeidsmarktcommunicatie en loopbaancoaching heel effectief in te kunnen zetten. Met blijdschap ga ik elke dag weer aan de slag om mensen te laten ervaren hoeveel kwaliteiten ze wel niet hebben en hoe ze dit kunnen omzetten in het behalen van hun doelen. Met mijn trainingen help ik werkzoekenden en ondernemers met hun focus waarbij actieve zichtbaarheid centraal staat.

  • 12 jaar ervaring binnen de uitzend- en HR branche in diverse managementfuncties
  • Inmiddels: eigenaar van een eigen uitzendbureau Flexibility en trainingsbureau POM HR-Training & Branding
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *