Stem NU op de Meest Invloedrijke Recruiter 2015

Sinds de start van de nominaties voor de verkiezing tot “Meest Invloedrijke Recruiter van 2015” op 19 november jl. tijdens TruRIDE, zijn maar liefst 29 (!) kandidaten genomineerd: 13 Corporate Recruiters, 6 Interim Recruiters, 5 Agency Recruiters en 5 Recruitment Talenten. Iets minder dan het record van 2014 toen 32 recruiters werden genomineerd. In 2014 werd Rob van Elburg verkozen tot Meest Invloedrijke Recruiter, met Ben Holewijn als winnaar in de categorie Agency, Nicole Boomaars in de categorie Corporate en Kim Kronenburg in de Categorie Talent. De overall winnaars van voorgaande jaren zijn Britt van Capelleveen (2013)Nicole van Thoor (2012), Wesley Hendriks (2011)Kay Goedhardt (2010) en Roos van Vugt (2009). Wie worden hun opvolgers in 2015? Op wie ga jij je stem uitbrengen? Lees snel verder hoe je dat kunt doen.

In 2015 wederom Scheiding tussen Nominatie en Verkiezing
Dit jaar hebben we wederom de nominatie gescheiden van de verkiezing, daarmee is het startschot voor alle kandidaten gelijk. Ook dit jaar gebruiken we SurveyMonkey als instrument om de resultaten te inventariseren, omdat het voor mij en steun en toeverlaat Rogier van Meer ontzettend veel tijd scheelt met de meer dan 2500 stemmen die we in 2014 hadden. Dit jaar is het wederom dan ook alleen mogelijk om op EmploIT je stem uit te brengen. Uiteraard mag je er daarna luid kond van doen op Twitter en Facebook met #MIR2015, maar alleen op de blog uitgebrachte stemmen tellen mee, die op andere sociale media niet meer. Stemmen kan tot donderdag 7 januari 2016 middernacht. Vrijdag 8 januari wordt in de loop van de dag de uitslag bekend gemaakt!

Categorieën
Dit jaar kun je ook weer één stem uitbrengen “overall” én een stem per categorie, Agency, Corporate, Interim en Talent. Dat maakt het stemmen leuker en spannender. In het stemformulier wordt het invullen van je voornaam, achternaam, functie en LinkedIn profiel verplicht, zodat we alle dubbelstemmen kunnen uitsluiten. Let op: SurveyMonkey staat zo ingesteld dat je niet twee keer op één computer/device kunt stemmen. Doe je dat wel, dan kan je stem verloren gaan. Elke stem dus op een apart device, als je wilt dat ie telt!

De Genomineerden
Hieronder een overzicht van alle genomineerden per Categorie en de motivatie van degene(n) die hen hebben genomineerd. Wil je meteen stemmen omdat je je keuze al hebt gemaakt? Dan kan dat hier. Of scroll direct door naar onder, waar je je stem uit kunt brengen. Benieuwd naar de tussenstand? Klik dan hier.

I. Categorie Corporate

corporate recruiter

 1. Bastiaan Post, Corporate recruiter bij Catawiki wordt genomineerd door collega genomineerde Edwin Klomp van ASBR. Waarom eigenlijk?:
  “Catawiki is klaar om de wereld vanuit Assen te veroveren. Bijna klaar, want qua recruitment ligt er een zeer grote uitdaging. Anderhalf jaar geleden werkten er bij deze hightech startup 20 mensen, momenteel 300. Het aantal vacatures begeeft zich op dit moment rond de 100. Wat doe je dan? Je stelt recruiter Bastiaan Post aan! Hij werd na de zomer aangetrokken voor (international) talent acquisition. Dit deed hij eerder onder andere met succes bij Philips. Ook deze klus zal hij met zijn enthousiasme ongetwijfeld klaren. Bastiaan kan zijn vakkennis, kracht op social media en neusje voor (technisch) talent weer in de volle breedte inzetten. Reden voor een nominatie.”
 2. Carlijn van der Kamp, Talent Scout bij FrieslandCampina wordt genomineerd in de categorie Corporate door Olfertjan Niemijer van Independent Recruiters met de volgende fraaie kwalificatie:
  “Carlijn is niet alleen een goede recruiter, maar ook nog is een goed mens! Zij is altijd bereid een stapje extra te doen, jij vraagt zij draait! Dit is ook te zien in de activiteiten waar zij zich naast haar werk mee bezig houdt! Carlijn laat ons altijd goed voelen over onszelf en nu is het tijd om haar een goed gevoel te geven door haar te nomineren voor Recruiter van het jaar!”
 3. Ingrid Bredius Corporate Recruiter bij ITON is genonimeerd door Cees Bakker, mede-eigenaar bij SollicitatieLAB met de volgende motivatie:
  “Ingrid Bredius is sinds het begin, nu al voor het 3e jaar, de vaste waarde in ons recruiterspanel voor het cv van de maand. Met haar enthousiasme en haar korte, maar altijd nuttige tips heeft zij menig werkzoekende een zetje in de goede richting gegeven. Dus wij zeggen Ingrid MIR2015.”
 4. Koos Wurzer Senior Corporate Recruiter bij Danone is genomineerd door Patrick Boonstra a.i. Project Lead bij Luba met de volgende volzin:
  “Koos is de verpersoonlijking van een top-recruiter: hart voor zijn kandidaten, toewijding voor zijn opdrachtgevers en passie voor zijn vak. Hij staat op alle aspecten zijn mannetje, van sourcing tot gesprekken, van marketing tot projectmanagement. Hij runt zijn business als een ware professional, en weet constant verbeteringen voor te stellen, die ook internationaal in de organisatie hoge ogen gooit. Koos is een ware aanwinst voor de (NL) recruitment markt.”
 5. Marco Leijenhorst Recruitment Manager bij Achmea wordt genomineerd door één van zijn discipelen, Jasper de Weerdt (zelf runner up in 2010), Recruitment Business Partner bij Achmea. Hij wijdde daar de volgende proza aan (let op: afko-alert!):
  “Next steps in corporate recruitment. Eerst van operatie naar strategie. Van vacaturenivo naar meest impactvol HR Instrument. Niet praten over big-data, maar vertalen naar dashboard en stuurinstrument voor (en naar) interne businesspartners. Nu van missie/visie/strategie naar doelen en verbeterdialoog vanuit passie voor het vak met een compact team van professionals in een sterk veranderende omgeving. Core KPI’s : succesrate, fillrate, KTO/SBO en cost/effort per hire. Marco zijn geloof en passie voor de evolutie van het vak maakt hem een voorbeeld voor waar de ontwikkeling van recruitment heen gaat.”
 6. Mignon Coolegem Recruitment Manager EMEA bij Mendix wordt genomineerd door één van haar kandidaten, kijk, dat telt pas echt. Kevin Kuipers, Account Executive bij Mendix prijst haar met de volgende woorden de hemel in:
  “Mignon is dé recruiter! Ze helpt Mendix als geen ander om de groeidoelstellingen te realiseren: De juiste mensen vinden, te benaderen en te begeleiden gedurende het gehele proces. De juiste mensen die niet alleen de technische en sales skills hebben, maar die ook juist passen bij de cultuur van Mendix. Dat laatste aspect, mensen vinden die passen in de cultuur is echt iets waarin Mignon zich onderscheid. Dat doet zij op een erg prettige en authentieke manier. Als je voor het eerst met haar spreekt heb je het idee dat je elkaar al jaren kent :) Ze is zeer toegankelijk, doelgericht, open, commercieel, transparant en komt gemaakte afspraken na. Ze zorgt er ook voor dat je als kandidaat echt een goed beeld van de organisatie krijgt en je zeer welkom voelt. Zij heeft voor mij persoonlijk echt het verschil gemaakt om de stap naar Mendix te maken.”
 7. Minka van den Burg HR Recruitment en Talent Manager bij Everett is genomineerd door Edwin van der Wal, Senior Director bij Everett met de volgende motivatie:
  “Net gestart als onze corporate recruiter al goede hires gerealiseerd en ook frisse ideeën vanuit Employer Branding en Recruitment processen.”
  Maar Minka heeft als eerste een driedubbele nominatie, van Principal Engineer Remold Krol van Everett: “Binnen een paar maanden nadat Minka bij ons is komen werken schiet onze bekendheid omhoog, mede door haar gedrevenheid en gebruik van LinkedIn” en van Anne Hiemstra, Management Consultant bij Everett: “Minka is net begonnen bij Everett en heeft al duidelijk haar stempel op onze organisatie gedrukt; ze is professioneel, slagvaardig en laat zich niet (makkelijk) uit het veld slaan. Daarnaast is ze actief betrokken bij het professionaliseren van onze organisatie en bij team events. Een echte aanwinst voor onze organisatie!”
 8. Quentine Stoc Manager People Operations bij Copernica is genomineerd door Apoorva Abhinav HR Project Coordinator bij Verizon (working at ING Bank) met deze prachtige aubade in het Engels:
  “When I first met Quentine, I was joyed with her enthusiastic and spontaneous character. With Quentine being one of my preferred clients at IT Job Board, we enjoyed informal yet professional communication an worked efficiently together to maximize the results of the campaign. She is passionate about what she does. Has good level of understanding with people to focus the details that would be beneficial for the organization as well as helps to develop the person in overall. During our various meetings, I was surprised by the high level of energy and commitment Quentine invests in her role as People Operations Manager at Copernica. Therefore, I trust that whenever you may need a lady that will ensure great working athmosphere, Quentine is the one!”
 9. Rob van der Kruijs Team Lead Campus Recruitment bij ING wordt voorgedragen door zijn chief Gusta Timmermans Global Head of Talent Acquisition bij ING met het volgende betoog:
  “Ik vind Rob van der Kruijs (28 jaar) een voorbeeld van een Corporate Campus Recruiter. Rob is binnen de Recruitment afdeling van ING in Nederland verantwoordelijk voor Campus Recruitment. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het werven van trainees, starters en stagiaires. Zijn eigen expertise ligt op IT en hij volgt de marktontwikkeling op de voet. Rob heeft laten zien dat het vak van recruitment verder gaat dan alleen vraag en aanbod bij elkaar brengen hij maakt data analyses om op deze wijze samen met het management te kijken naar voorspellende waarden en zo samen de volgende stappen in het aantrekken van nieuw talent te bepalen. Hij werkt goed samen met de overige recruiters en de hiringmanagers, samen de beste kandidaten voor ING werven, dat is zijn doel! Hij onderzoekt en probeert nieuwe search methodes, heeft focus op diversiteit binnen IT, bouwt dashboards, analyseert, draagt bij aan afdeling overstijgende projecten, kan makkelijk presenteren en mensen meenemen. Kortom: Een top recruiter die het vak verder brengt!”
 10. Robert Tinga Corporate Recruiter bij Quintor wordt genomineerd door zijn collega Kim Rouwenhorst. En die gaat in haar motivatie niet over één nacht ijs. Heb je even?
  “Een recruiter moet marketing, verkoop, human resources, recht, financiën, communicatie, schrijven, sourcing en onderzoek vaardigheden combineren. Robert is “de” man om deze mix van verschillende componenten samen te brengen en het makkelijk te doen lijken voor de buitenwereld, terwijl recruiten toch best een ingewikkelde klus is Ik heb in de afgelopen 8 jaar meerdere recruiters ontmoet en met ze samen gewerkt. Maar er zijn weinig recruiters die zo’n indruk op me gemaakt hebben qua kennis en kunde. De manier van benaderen, het voeren van de gesprekken met het delen van de kennis die hij heeft, maakt hem “de recruiter” waar jij als professional graag mee in gesprek gaat, als collega wijzer van wordt en als werkgever het verschil mee maakt. Robert is al ruim 6 jaar op zoek naar software developers in een fantastisch werkgebied voor Quintor. Hij heeft lange tijd als zelfstandige gewerkt maar vanaf dit jaar zijn naam verbonden aan Quintor. Het vraagt toewijding en passie om de beste professionals te vinden en je in deze huidige markt voor ruim 6 jaar te binden aan een organisatie. Robert heeft voor een gezonde groei gezorgd bij Quintor. Zowel scholieren als senioren heeft hij op zijn eigen manier aan de organisatie weten te binden. Of Robert nou een presentatie houdt op een universiteit of op bezoek is bij een grote organisatie, hij doet dit met een enorme gedrevenheid en creativiteit voor het vak. Dit maakt hem een inspiratie voor andere mensen, het zijn eigenschappen die hem tot een zeer gewaardeerd spreker en collega maken. Robert behoort tot de beste in ons vakgebied.”
 11. Stefanie Ronde, Campus Recruiter EMEA bij Philips wordt genomineerd door haar Manager Inge Vernooy en volgens mij is zel blij met haar:
  “Stefanie has been working with Philips Talent Acquisition during the last 5 years. Her scope is to get in the best young talent to let our company grow even more. The new insights she brings in with these talents is great, they enrich our company and help us to keep on innovating. Since a year her scope broadened to the entire EMEA region. Recently she completed the selection for our UK graduate program and has now started the recruitment process for the Dutch traineeship. Key words that descibe her as a person are professional, devoted, passionate and hard working.”
 12. Tommy Thommassen IT Recruiter bij Coolblue is genomineerd door Britt van Capelleveen, winnares in 2013. Zij sprak daarbij de volgende woorden:
  “Tommy is degene die met zijn enthousiasme zo’n beetje iedere kandidaat kan overhalen onmiddellijk zijn baan op te zeggen en in dienst te komen bij het bedrijf waar Tommy werkt. Veel goede en slimme ideeen tov recruitment en een hele bijzondere (op een goede manier :-)) persoon.”
 13. Yael O’Callaghan, eveneens een bekende, Corporate Recruiter bij het VUmc, wordt dit jaar genomineerd door Anouk Reus van Independent Recruiters en als zeker de eerste met als argument haar dansjes:
  “Naast het feit dat Yael goed is in haar werk, is zij ook bereid de kennis die zij heeft te delen met anderen. Sharing is Caring! Dit laat zij onder andere zien door haar inzet voor Tru. Haar recruitment dansjes zijn legendarisch op twitter en maken de timeline iedere keer weer een beetje vrolijker. Daarom verdiend Yael het om Recruiter van het jaar te worden!”

II. Categorie Interim

interim recruiter

 1. Bianca Eder, Interim Recruiter via haar bedrijf BRecruited (en beschikbaar!) is genomineerd door collega genomineerde Koos Wurzer, Senior Corporate Recruiter bij Danone,  (a small world after all) met deze fraaie woorden:
  “Ik nomineer Bianca Eder, vooral omdat ze een echte Recruitment-vakidioot is. Ze heeft heel veel passie voor het vak en van de volle overgave waarmee ze erover praat (of het nu in een vergadering, op TruLondon of in een van haar blogs op LinkedIn) kan ik echt genieten.”
 2. Enrico Heidelberg a.i. Recruitment Manager bij Coolblue en SpilGames is genomineerd door Rob van Elburg, de winnaar van 2014 met de volgende motivatie:
  “Coolblue is in 2015 hard doorgegroeid. Dat is mede/vooral dankzij de inzet van Enrico Heidelberg. IT Recruitment viel hier dermate op dat uit deze als best practice is beoordeeld door de Intelligence Group. Enrico verdiende door zijn werk een promitie en is nu a.i. verantwoordelijk voor al het Recruitment. Unieke prestaties. Gewaardeerd door zijn opdrachtgever en vakgenoten. Gerealiseerd in een tijd van harde groei. Voor hem daarom deze nominatie. Ps: Dank dat ik de titel “Recruiter van het Jaar” mocht dragen. Het heeft veel extra netwerk opgeleverd. Diverse media wisten mij te vinden. Heb mijn best gedaan :-)”
 3. Oscar Mager, welbekende Interim Recruiter via zijn bedrijf Recruiting Essentials, wordt genomineerd door Rene Bolier van OnRecruit. Hier is zijn pitch voor Oscar:
  “Oscar is a great recruiter. First of all he understands that talent is a real differentiator and won’t work with people/companies who do not understand this. Then he understands what he is doing AKA what a company needs and what a candidate wants. He also is great at finding best ways and technologies to attract talent, but won’t overvalue these because he understands the magic is in the people who are attracting people, not the tools they are using. And he understands this magic equals hard and smart work and is last but not least prepared and happy to do this work. He’s a professional who shares as much as possible of his globally acquired knowledge and connections and because of that is not just a nice guy, but also a really successful recruiter.”
 4. Radboud Fluttert, Interim Recruiter, momenteel bij ING, wordt genomineerd door collega genomineerde uit het noorden Bastiaan Post. Waarom?
  “Ook Radboud moet gewoon tussen het lijstje genomineerden staan voor dit jaar. Altijd online en brengt mensen in contact met elkaar. Staat altijd open om te sparren en heeft mij al geregeld geholpen in de zoektocht naar nieuw recruitment talent voor Catawiki. Tevens mede-oprichter van de #RecruiterNoordBorrel in Groningen en heeft een enorm (online) recruitment netwerk. Kortom; duidelijk heel veel online invloed in recruitmentland!”
 5. Robert Tichelaar, die zelf ook iemand heeft genomineerd (Farida Nurmohamed), wordt op zijn beurt genomineerd door Raffaele Maresca (zijn klant, altijd mooi) in de categorie interim (momenteel bij o.a. KPN) met het volgende betoog in het Engels:
  “By simply defining Robert as an excellent recruiter doesn’t give the full idea of his potential. I had the pleasure to meet him in the beginning 2015 when we were struggling to find the right people (highly skilled researchers, developers and engineers) for our start up. In few weeks we were able to double, or even more, our employees. Starting up from the scratch a new Product House in a international and multicultural environment is a complex operation and Robert’s contribution has been going definitely beyond his official role of corporate recruiter. His contribution has been crucial also in building up the teams by facilitating the relation among new employees, in assisting the people in getting familiar with new environment and creating a right atmosphere. I recommend Robert to other companies who are looking for a resourceful, innovative and high skilled professional to help them in building their teams. Actually just as I described on Linkedin. I believe he is also doing a great job at KPN as interim recruiter.”
 6. Wouter Koeleman, een oude bekende in deze verkiezing, wordt genomineerd in de categorie Interim door zijn klant Leon Bedaux, VP S&I bij KPN Digital, nice. En waarom dan wel?
  “Wouter speelt een key-rol in een grote transformatie die wij op dit moment binnen KPN Digital doorlopen. We hebben anderhalf jaar geleden besloten om onze digitale activiteiten volledig te insourcen en onder te brengen in open source technologie. Wouter zorgt er op een extreem creatieve en ondernemende manier voor dat de goede mensen binnen komen om dit te ondersteunen. Los van zijn uitstekende recruitement resultaten is hij ook echt een onderdeel van het team en voelt feiloos aan wie er op welke plek nodig is. Inmiddels 50 talenten met over het algemeen extreem moeilijke profielen binnen gehaald (zonder bureau) en we zijn nog volop bezig om verder uit te breiden. Wat mij betreft echt een wereld-prestatie neergezet, een recruiter die echt het verschil maakt.”

III. Categorie Agency

Agency Recruiter

 1. Ben Ernsting, Director Client Services bij ITSync wordt door collega Yvette Rossenaar genomineerd als Interiom Recruiter, maar ziet er voor mij toch meer uit als een Agency Recruiter. Wat drijft haar tot deze nominatie?
  “Ben is zeker iemand die in dit rijtje thuis hoort. Hij is een recruiter/ondernemer die staat voor een open, eerlijke en transparante manier van zaken doen, iets wat je helaas niet veel ziet in deze wereld. Hij gaat tot het uiterste voor zijn kandidaten en klanten, zelfs als hem dat zijn marge kost. Hij gaat niet voor quick wins, maar investeert in duurzame relaties. Het maakt niet uit wat de vraag vanuit de klant is, Ben zoekt stad en land af in binnen- en buitenland om de juiste kandidaat te vinden en is hier doorgaans heel succesvol mee.”
 2. Edwin Klomp, eigenaar van ASBR wordt weer eens niet genomineerd door een een collega of vakbroeder, maar door Carlo Westgeest, voorzitter van Talentplus Emmen met de volgende fraaie woorden:
  “Graag nomineer ik Edwin Klomp van ASBR als meest invloedrijke recruiter 2015. Edwin is een gepassioneerde directeur en aanvoerder van een team succesvolle recruiters van ASBR YouManagement. Ik heb hem leren kennen als een prettige, stevige persoonlijkheid die graag in oplossingen denkt. Een professional die via social media en LinkedIn blogs veelvuldig en in heldere bewoording zijn mening over de huidige en toekomstige arbeidsmarkt geeft en deelt. Duidelijk, soms prikkelend, maar altijd constructief en met open vizier. Ook dit jaar werd zijn mening landelijk opgepakt door onder andere De Volkskrant en BNR Nieuws Radio. Hij toont regelmatig zijn maatschappelijk betrokkenheid middels presentaties en workshops aan werkzoekenden. Een positief voorbeeld van haal- en brengplicht anno 2015.”
 3. Fleur Hagens Interim Senior Corporate Recruiter bij Stater via Sterksen is genomineerd door Nicol Tadema-de Voor van Voortekst, dat moet een vlammende betoog zijn:
  “Zo veel meer dan een professional en werkgever samen brengen: dat is Fleur Hagens in haar positie als senior corporate recruiter. IJzersterk in het managen van verwachtingen en processen. Oog voor een werkwijze die én prettig én lean is. De ultieme combinatie van lef en servicegerichtheid om hiring managers tegen te durven spreken en van dienst te kunnen zijn. Ambitieus, alleen de beste kandidaat is goed genoeg en haar zelfontwikkeling staat nooit stil. Nieuwsgierig, altijd willen weten wat de vraag achter de vraag is en wie er schuil gaat achter een plat cv. En niet geheel onbelangrijk: een hele prettige partner om mee te sparren, te lachen en samen te werken!”
 4. Frank Ingenbleek eigenaar van iRecruit wordt genomineerd in de categorie Agency door Ralph Boymans van Isolectra. Dat doet hij met de volgende gloedvolle woorden:
  “Frank is iemand die maar 1 ding voor ogen heeft: de beste hire voor de job realiseren. Frank zag al vroeg in dat het traditionele model van werving & selectie niet meer voldoende toegevoegde waarde bood voor opdrachtgevers en durft met iRecruit voor een andere benadering te kiezen. Eén waarbij hij de rol van een corporate recruiter durft in te nemen, maar dan op vacature basis… Geen kandidaten meer verkopen, maar de klant ondersteunen en ontzorgen in het recruitment proces. Frank is een wereld verbeteraar. Door het belang van de klant voor zijn eigen belang te plaatsen wint hij vertrouwen en komen de opdrachtgevers vrijwel altijd terug. Open, eerlijk, transparant en een vakman in hart en nieren.”
 5. Gordon Lokenberg Crew Member bij the People Sourcing Crew is de tweede nominatie door Patrick Boonstra (ook People Sourcing Crew). Hij omschrijft zijn collega als volgt:
  “Er zijn weinig sourcende recruiters die niet ooit een sourcing workshop of training van Gordon hebben gevolgd. Hij weet al jarenlang alle tips en trucs die er ook maar zijn om iemand online te vinden uit te vogelen en over te brengen. Zijn grootste probleem is misschien zelfs dat hij lastige materie er te makkelijk uit laat zien. Door de organisatie van (12! edities van) TruAmsterdam zorgt hij er twee keer per jaar voor dat iedereen die hart voor het prachtige recruitment vak heeft kennis kan delen, kan netwerken en het vakgebied professioneler is geworden: dat kun je met recht Invloedrijke recruiter noemen. Ten slotte is hij in een jaar tijd van een eenmansoperatie gegroeid naar een volwassen sourcing bedrijf met twaalf collega’s van uiteenlopende achtergronden. Ik denk dat hij zichzelf nog het meest verbaast door te laten zien dat hij een goede manager is, die z’n collega’s vertrouwen geeft en tot hecht team laat groeien.”

IV. Categorie Talent

Recrutiment Talent

 1. Anneke Jonkers, de genomineerde van Karlijn Veth en Mariek van der Aa van het Randstad Recruitment Center  wordt genomineerd in de rubriek Talent:
  “Anneke is één van de toprecruiters van onze afdeling! En die eretitel heeft ze in een korte tijd weten te bereiken. Met haar achtergrond in de journalistiek is ze het schoolvoorbeeld van een kandidaat waarbij je naar talent kijkt ipv CV. Want juist de onderzoeksvaardigheden en haar interviewskills uit de journalistiek maken haar de unieke recruiter die ze is. Zij hoort bovenaan de lijst met nominees te staan! (BW: Ze staat dus nu ook bovenaan door haar voornaam ;-))”
 2. Farisada Nurmohamed van Prodicom wordt genomineerd in de categorie Talent door haar voormalige manager Robert Tichelaar bij I-Tech People met de volgende warme aanbeveling:
  “Ik heb Farisada opgeleid als recruiter toen ik werkte als Country Manager bij I-Tech People en zij als trainee. Nadat ik vertrokken ben bij ITP is ze gaan werken bij Prodicom. Daar doet ze het ook heel erg goed. Ze begon op 0 en had totaal geen recruitment ervaring, maar ik merkte al snel dat er heel veel talent in zit. Zij heeft maar één keer uitleg nodig. Ik merk ook dat ze een goed inzicht heeft en weet wat er speelt in de markt en wat bedrijven nodig hebben. Ze verkoopt geen bullshit! Kwaliteit, maar wel met snelheid.”
 3. Helena Rippen Corporate Recruiter bij Danone wordt genomineerd in de categorie Talent door Mariken Radstaat Manager HR Shared Services bij Danone. Wat maakt haar zo bijzonder?
  “Helena heeft zich in korte tijd gemanifesteerd als een verfrissend, volwaardig teamlid waarbij ze moeiteloos diverse wervingsstrategieen hanteert; van jobmarketing tot sourcing en selectie. Ze schuwt niet om de business te challenge en is erg leergierig.”
 4. Joep Hermsen Talent Sourcer bij ABN Amro via TalentMapper, en de eerste in de categorie Talent, wordt genomineerd door Marcel Rietveld van, hoe verrassend, TalentMapper met het volgende gloedvolle betoog:
  “Joep Hermsen is dè upcoming Talent Sourcer van Nederland. Joep is enorm gedreven het beste talent te hunten voor ABN AMRO. In korte tijd heeft hij al een aantal zeer moeilijk invulbare vacatures weten in te vullen. Bij veel organisaties staat het vak talent sourcing nog in de kinderschoenen en/of betreft het een ondersteunende functie. Joep bewijst bij ABN AMRO dat talent sourcing ‘the next big thing’ in recruitment is. Met zijn aanpak levert hij een belangrijke bijdrage aan het invullen van lastige vacatures en het vullen van kwalitatief hoogstaande talentpools. Wat mij betreft is Joep dan ook #MIR2015”
 5. Thijmen Kiewik Recruiter bij B-Street – en één van mijn trainees by the way – is genomineerd door zijn collega Roland Versteeg in de categorie Talent, dus Joep heeft er een concurrent bij. Hij omschrijft hem met de volgende woorden:
  “Thijmen is ruim anderhalf jaar geleden gestart als Recruiter in een Interim branche die hij nog niet kende. Met een afgeronde HR opleiding heeft hij zich binnen de kortste keren bewezen als succesvol recruiter van interim professionals. Nu nog steeds is hij iedere keer van toegevoegde waarde in een markt waar steeds meer krapte ontstaat en is hij een voorbeeld voor zijn collega’s. Als mens is het een zeer fijne collega en betrouwbaar voor de professionals en opdrachtgevers. Het is mooi ook te zien hoe professionals hem nu opzoeken voor mogelijke opdrachten. Met een persoonlijke benadering, transparante werkwijze en altijd de verbinding zoeken vanuit mogelijkheden in plaats van “alleen vinkjes zetten a.d.h.v. functieprofiel” weet hij zich iedere keer weer te onderscheiden. Een uitverkiezing zal hem door velen worden gegund!”

En NU Stemmen!

Door deze link te volgen naar de SurveyMonkey Enquete kun je stemmen, of door het formulier hieronder (niet mobiel beschikbaar) in te vullen. LET OP: Je mag 5 stemmen uitbrengen:

1. Overall
2. Corporate
3. Interim
4. Agency
5. Talent

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *