Stem NU op jouw kandidaat voor de “Meest Invloedrijke Recruiter” van 2018 / Vote NOW for your candidate as the “Most Influential Recruiter” in 2018

Stem NU op jouw kandidaat voor de “Meest Invloedrijke Recruiter” van 2018 / Vote NOW for your candidate as the “Most Influential Recruiter” in 2018

Stem NU op jouw kandidaat voor de "Meest Invloedrijke Recruiter" van 2018 / Vote NOW for your candidate as the "Most Influential Recruiter" in 2018

STOP: ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN. DE STEMMEN WORDEN VANDAAG (VRIJDAG 18 JANUARI) GECONTROLEERD OP GELDIGHEID. DE WINNAAR WORDT LATER VANDAAG BEKEND GEMAAKT.

Sinds de start van de nominaties voor de verkiezing tot “Meest Invloedrijke Recruiter van 2018” op 22 november jl. tijdens het Recruitment Tech Event, zijn dit jaar 41 (!) kandidaten genomineerd, waarvan er vooralsnog 29 hun nominatie hebben aanvaard: 9 Corporate Recruiters, 7 Interim Recruiters, 9 Agency Recruiters en 4 Recruitment Talenten. Beduidend meer dan in 2017 toen er maar 17 werden genomineerd. 9 Genomineerden waren vereerd, maar zagen af van deelname. 3 Denken er nog over na ….en staan dus vooralsnog niet op het stemformulier.

Een mooie toename dus. Maar we hebben dan ook veel geleerd van onze nieuwe aanpak afgelopen jaar. Dus dit jaar hebben we een video-training georganiseerd voor alle genomineerden op donderdag 20 december (hosted by WeAreKeen and powered by Cammio). En we hebben de inzendingsdatum een week naar achteren verschoven, zodat mensen meer tijd hebben om hun video’s op te nemen na de eindejaarsdrukte. In deze video’s moeten ze 5 pittige vragen beantwoorden om mee te kunnen dingen voor de juryprijs, naast de publieksprijs.

In 2017 werd Tamara Rood door de vakjury verkozen tot Meest Invloedrijke Recruiter en Jolien Heijnen tot het Meest Invloedrijke Recruitment Talent. De publieksprijzen gingen in 2017 naar Caspar Kipp (overall en winnaar in de categorie Agency), naar Alcides da Graca in de categorie Interim, en wederom naar Tamara en Jolien in de categorieën Corporate en Talent. De overall winnaars van voorgaande jaren zijn Joris van den Beuken (2016)Koos Wurzer (2015),  Rob van Elburg (2014)Britt van Capelleveen (2013)Nicole van Thoor (2012), Wesley Hendriks (2011)Kay Goedhardt (2010) en Roos van Vugt (2009). Wie worden hun opvolgers in 2018? Op wie ga jij je stem uitbrengen? Lees snel verder hoe je dat kunt doen.

In 2018 wederom Scheiding tussen Nominatie en Verkiezing
Dit jaar hebben we wederom de nominatie gescheiden van de verkiezing, daarmee is het startschot voor alle kandidaten gelijk. Ook dit jaar gebruiken we SurveyMonkey als instrument om de resultaten te inventariseren, omdat het voor mij en steun en toeverlaat Rogier van Meer ontzettend veel tijd scheelt met stemmen tellen. Dit jaar is het wederom dan ook alleen mogelijk om op EmploIT je stem uit te brengen. Uiteraard mag je er daarna luid kond van doen op Twitter en Facebook met #MIR2018, maar alleen op de blog uitgebrachte stemmen tellen mee, die op andere sociale media niet meer. Stemmen kan tot donderdag 17 januari 2019 middernacht. Vrijdag 18 januari  wordt in de loop van de dag de uitslag bekend gemaakt! En ook dit jaar is er dus zowel een publieksprijs als een juryprijs. De jury is dit jaar met één lid uitgebreid en bestaat naast Gusta Timmermans (voorzitter Recruiters United), Marco Hendrikse (Hoofdredacteur PW), Tamara Rood (winnaar 2017 en opvolger Olfertjan Niemeijer) en Ronald van Driel ((o.a.) docent Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie) ook nog uit Ellen van Hierden (o.a. directeur Academy for Recruitment).

Categorieën
Dit jaar kun je ook weer één stem uitbrengen “overall” én een stem per categorie, Agency, Corporate, Interim en Talent. Dat maakt het stemmen leuker en spannender. In het stemformulier wordt het invullen van je voornaam, achternaam, functie en LinkedIn (of een ander online) profiel verplicht, zodat we alle dubbelstemmen kunnen uitsluiten. Let op: SurveyMonkey staat zo ingesteld dat je niet twee keer op één computer/device kunt stemmen. Doe je dat wel, dan kan je stem verloren gaan. Elke stem dus op een apart device, als je wilt dat ie telt!

De Genomineerden
Hieronder een overzicht van alle genomineerden per Categorie en de motivatie van degene(n) die hen hebben genomineerd. Wil je meteen stemmen omdat je je keuze al hebt gemaakt? Dan kan dat met de grote stemknoppen bovenaan of onderaan dit artikel, niet te missen ;-). Benieuwd naar de tussenstand? Klik dan hier.

I. Categorie Corporate

corporate recruiter

 1. Bob Kolstein, Corporate Recruiter bij BAM Bouw en Vastgoed is genomineerd in de categorie Corporate door zijn collega Sara Kwakman, Campus Recruiter: “Bob is nu 9 maanden mijn collega en ik heb al heel veel van hem geleerd. Bob is altijd enthousiast, bedenkt constant nieuwe dingen en denkt met iedereen mee. Hij weet het vertrouwen te winnen van managers en stelt kandidaten op hun gemak. Bob is niet alleen bezig met het vervullen van zijn eigen vacatures, maar is altijd dingen aan het bedenken om de hele afdeling vooruit te helpen. Bob is een hele fijne teamspeler en is in een korte tijd een belangrijke factor van het team geworden. Hij is altijd bezig met de branding van BAM Recruitment. We noemen Bob weleens gekscherend Bob de Bouwer. Als hij iets interessants heeft beleefd binnen BAM, zoals het bezoek aan een gaaf project, dan deelt hij dit vol trots op sociale media. Zo werkt hij ook aan de employer branding van BAM en maakt hij kandidaten enthousiast.”
 2. Bryan Peereboom, Talent Acquisition Manager, Wortell, genomineerd door – o.a. – Michael van Zanten, Talent Acquisition Manager bij AnyLinQ: “Het is een topper die Wortell heeft omgevormd naar een winnaar op recruitment en employer branding / employer value proposition gebied. En dit alles binnen 3 jaar.” Bryan’s video antwoorden op de vijf vragen.
 3. Charlie Windhorst, Corporate Recruiter bij Mirabeau, is – o.a. – genomineerd door Joost Agterberg, Adviseur Nieuwe Generatie bij YoungCapital: “Open je jouw LinkedInpagina feed? Zie je dagelijks een bijzondere post van Charlie Windhorst voorbij komen. Met zijn ludieke, authentieke, eerlijke manier van communiceren weet hij mensen voor zich te winnen en aan zich te binden. Door oprechte interesse in andere te tonen heeft hij een waardevol netwerk van meer dan 10.000 mensen opgebouwd. Hij is zowel online als offline zichzelf en heeft een ontzettend sterk personal brand. Een ideeën-kanon en pionier op het gebied van Recruitment!” Charlie’s video antwoorden op de vijf vragen.
 4. Ivo Bremer, Corporate Recruiter bij BAM, is – o.a. – genomineerd door zijn collega en Meest Invloedrijk Recruitment Talent van 2017, Jolien Heijnen: “Ik ken Ivo als een zeer gedreven en succesvolle collega. Als recruiter binnen BAM Infra heeft hij zowel een moeilijke doelgroep (oa monteurs Elektrotechniek) als een moeilijk gebied (Zuid-Nederland), maar Ivo weet ze in korte tijd te vinden. Als het moet schrijft hij zelfs zijn vacature in het Limburgs en hij is zeer betrokken bij het opstellen van een mbo-campus strategie.” Ivo’s video antwoorden op de vijf vragen.
 5. John Meijdam, Recruitment Business Partner bij Arup is – o.a. – genomineerd door zijn collega Ashwathi Meethan, Electrical Engineer: “John aims at building a diverse and inclusive team with respect to gender, nationality, age group and discipline. This, I believe is his strongest virtue, because he gives importance to building the team’s creativity and strength. At the same time, he looks at the ethics & talent that an individual brings to the team. I highly recommend him.”
 6. Koen Olmer, Corporate Recruiter bij de Kamer van Koophandel, is – o.a. – genomineerd door zijn a.i. collega IT Recruiter Loek Bueneker: “Zeer gedreven en ervaren Corporate Recruiter die binnen de KVK substantiele veranderingen doorvoert op het gebied van 360 recruitment.”
 7. Linsey Sterk, Lead of Technical Talent Acquisition bij Alliander is genomineerd door haar collega Roeland van Laer, Head of Talent Acquisition:”Namens het Alliander Recruitment team nomineer ik Linsey Sterk als meest invloedrijke recruiter 2018. Linsey Sterk is verantwoordelijk voor de werving van zeer complexe technische core profielen bij Alliander. Om de energietransitie vorm te geven en uit te kunnen voeren is de invulling van deze profielen van cruciaal belang voor Alliander. Zij heeft samen met haar team ruim 250 technische profielen ingevuld gebruik makend van nieuwe Recruitment Technologieën en Marketing technieken. Wat onderscheidend is van haar collega’s is dat zij al een Recruitment Businesspartner haar werk uitvoert. Dat betekent deelname in projectteams om de instroom te bevorderen, doorstroom om de candidate pijplijn beter te monitoren en daarmee de doorstroomflow te doseren en uitstroom van kandidaten beter te begrijpen en daarmee de quality of hire te verbeteren. Kortom de resultaten liegen er niet om:
  – Verdubbeling werving complexe doelgroep technici ten opzichte van 2017 (met zelfde bezetting)
  – Succesvol WOB programma (Werven Opleiden Behoud)
  – Nieuwe initiatieven op doelgroepen middels evenementen en online marketing
  – Recruitment business partner rol ontwikkeld.” Linsey’s video antwoorden op de vijf vragen.
 8. Reggie Ebbe, Global Tech Recruiter bij Coolblue, is genomineerd door Interim Recruitment Manager Daan Huisman: “Je zou denken dat Reggie een makkelijke baan heeft als recruiter bij een populair bedrijf als Coolblue. Iedereen wil daar werken, toch? Nou, dat is misschien wel zo, maar Reggie legt de lat hoog: alleen de beste talenten zijn voor hem goed genoeg. Hoe doet hij dat? Hij is non-stop op zoek naar de beste tools, de meest creatieve booleans en hacks en hij werkt actief mee aan de selectie van de beste mix van recruitment tools voor Coolblue. Hij is niet bang om afscheid te nemen van leveranciers en vernieuwing en doorontwikkeling zijn de rode draad in zijn aanpak. Daarnaast is Reggie altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en te sparren als het om recruitment gaat. Niet alleen met zijn eigen collega’s, maar ook met andere recruitment professionals in de markt. Een opkomend talent en hij gaat komend jaar ook zijn debuut maken als spreker op een aantal toonaangevende recruitment evenementen. Check hem en verlies hem niet uit het oog, de topgast.” Reggie’s video antwoorden op de vijf vragen.
 9. Silvie Forger-van Steensel, Talent Recruiter bij Stedin is genomineerd – o.a. – door Jocelyn Pieterse, Talent Acquisition Manager bij Publicis One: “Silvie is een gemotiveerde talentvolle en respectvolle talent recruiter die zich verdiept in de talenten en de business. Ze gaat 100% voor iedereen en haalt bij iedereen het beste eruit.” Silvie’s video antwoorden op de vijf vragen.

II. Categorie Interim

interim recruiter

 1. Ana Vera Baeza, als interimmer vanuit Talentsourcer werkzaam bij Evean als In-House Recruiter, is genomineerd in de categorie Interim door haar collega Steven Stephania, Oprichter van Talentsourcer: “Ana heeft in 1,5 jaar tijd samen met haar team een volledig nieuwe recruitmentafdeling opgezet bij Evean en als ambassadeur voor kandidaat-gericht werven, meer dan 300 vacatures weten in te vullen over de afgelopen 12 maanden in de meest concurrerende arbeidsmarkt van Nederland. (Regio Amsterdam) Met veel creativiteit, liefde voor de zorgsector en een aanstekelijke lach, weet Ana haar kandidaten te begeleiden, vacaturehouders te ontzorgen en haar team te motiveren. Een heerlijk mens, gepassioneerde Recruiter en een toonbeeld van World Class Recruitment.” Ana’s video antwoorden op de vijf vragen.
 2. Falko Hage, als interimmer vanuit TalentMapper werkzaam voor de Rijksoverheid als Team Lead Talent Sourcing, is genomineerd door zijn collega Yoran van der Hoeven, Team Lead Talent Sourcing: “Falko is sinds 2018 actief binnen de Rijksoverheid en heeft hier Sourcing meer dan op de kaart gezet. De manier hoe hij kandidaten weet te begeleiden en ook de business enthousiast krijgt is indrukwekkend.” Falko’s video antwoorden op de vijf vragen.
 3. Martijn Smit, als Interim Recruitment Manager werkzaam bij Transdev vanuit AdverOnline, is o.a. genomineerd door Kim Lokenberg, Partner bij Wescon Sourcing: “Martijn is sowieso een van de meest invloedrijke mensen in de Nederlandse Recruitment wereld. Nu doet hij dat ook in de hoedanigheid van Recruitment Manager bij Adver Online. Daarnaast schrijft Martijn ook nog eens de leukste Recruitment Blogs…” Martijn’s video antwoorden op de vijf vragen.
 4. Monique de Jong, als Interim Recruiter o.a. werkzaam voor Domus Magnus, is genomineerd door Raymond Lemmers, Recruitment Consultant bij Raycruitment: “Monique is een zeer sterke allround recruiter. Daadkrachtig vol energie en stopt niet als het niet perfect is. ATS Implementatie, Online media campagnes en werving campagnes een greep uit wat zij kan. Dat doet zij niet voor de minste en makkelijkste opdrachtgevers maar wel met top resultaten. Onder meer resulterend in een nominatie bij de top 6 voor de digitaal werven Award! Kortom 1 vd beste recruiters waar ik mee gewerkt heb!” Monique’s video antwoorden op de vijf vragen.
 5. Nienke Schepers-van Dijk, als Corporate Recruiter Audit a.i. werkzaam bij Deloitte via WeFindTalent, is – o.a.- genomineerd door haar collega Aniek Smeets, Interim Corporate Recruitment Specialist: “In 6 maanden tijd enorm succesvol bij Deloitte én een wervingsactie opgezet om op locatie in Zuid-Afrika nieuwe medewerkers te werven.”
 6. Teddy Dimitrova, als Talent Manager a.i. werkzaam bij mycujoo via Scale Force Talent, is genomineerd door Tommy Thomassen, Lead Recruiter bij Ohpen: “Teddy ademt Recruitment! Na ervaring opgedaan hebben aan de agencykant, is ze vorig jaar de uitdaging aangegaan bij Bloomon, een disrupter en scale-up in de internationale bloemenindustrie. Naast dat ze dat team heeft laten bloeien (pun intended) is het tijd om haar kennis en ervaring te delen met de rest van de wereld – als freelancer. Teddy staat altijd klaar om te helpen en heeft daarom ook het initiatief genomen om de jaarlijkse Recruitment BBQ te organiseren voor inhouse Recruiters. Je vindt haar op legio Meetups, waar ze niet bang is om haar scherpe inzichten en soms onorthodoxe visie op Recruitmentzaken te delen. Sterker nog, ze is sinds kort een internationaal spreker op Meetups en conferenties. Bovendien is Teddy geweldig om erbij te hebben in ieder gezelschap: grappig, inclusief en luid (op een geweldige manier). Je kunt niet niet van Teddy houden <3.” Teddy’s video antwoorden op de vijf vragen.
 7. Tessa de Jong, als Corporate Recruiter a.i. werkzaam bij Koopman Logistics vanuit FYGI – Happy Recruiters, is genomineerd door haar collega Erik van de Water, Initiator van FYGI: “Tessa is sinds een paar maanden bij ons FYGI – netwerk aangesloten. Ik wil Tessa graag nomineren vanwege haar brede kennis van het recruitment vak. Naast haar kennis en vaardigheden van recruitmentprocessen heeft zij zich gespecialiseerd in employer branding en candidate experience. Ook heeft zij bij een vorige werkgever succesvol nieuwe recruitment systemen opgezet en geïmplementeerd. Daarnaast schrijft zij originele blogs en doet zij haar werk met grote toewijding en betrokkenheid!” Tessa’s video antwoorden op de vijf vragen.

III. Categorie Agency

Agency Recruiter

 1. Coco van der Veer, Account Intercedent bij Tempo Team, is – o.a. – genomineerd door haar collega Sibel Alkan, Recruiter: “Coco is een recruiter, die altijd met hart en ziel haar werving en selectie inzet. Haar recruitment proces is, zowel klant als kandidaat gericht. Naast het werven vanuit de reguliere wegen, zet Coco ook haar creativiteit in. Op deze manier weet zij altijd de juiste match te maken tussen klant en kandidaat.”
 2. Ingrid Bredius, Recruitment Manager bij ITON en dochteronderneming QRC, is wederom genomineerd door haar trouwe fan Cees Bakker van het SollicitatieLAB: “Bas Westland noemde het vorig jaar inmiddels een traditie. Nu zijn we bij SollicitatieLAB niet zo van de tradities, maar we vinden wel dat de “vaste waarde” in onze recruiterpanels bij de cv van de maand verkiezing het verdient om in de lijst van Meest Invloedrijke Recruiters 2018 te staan. Niet omdat Ingrid vanaf het begin (nu al 6 jaar geleden) het vaste jurylid is en met haar feedback inmiddels honderden cv’s heeft helpen verbeteren. Ook dat is niet de belangrijkste motivatie. Neen, de belangrijkste motivatie is dat wij Ingrid een toegewijde vakvrouw vinden, die betrokken en met passie zowel voor haar opdrachtgevers als voor de kandidaat de juist match maakt.” Ingrid’s video antwoorden op de vijf vragen.
 3. Jamie van Raaij, Recruitment Consultant IT en Trainer bij Yacht, is genomineerd door haar collega Recruitment Development Manager en MIR 2013 Britt van Capelleveen: “Ik nomineer Jamie omdat zij een van de meest enthousiaste recruiters is die ik ken. Ze heeft veel plezier in haar werk, en straalt dat uit naar kandidaten en collega’s. Daarnaast is ze op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied en draagt veel bij ook onze collega’s daar in mee te nemen, maar past ook alles met veel plezier en succes toe in haar werk als IT recruiter.” Jamie’s video antwoorden op de vijf vragen.
 4. Lente Lunda Leenders, Recruitment Team Leader bij Recruit4.work is genomineerd door haar collega Martin Kupers, Directeur bij Recruit4.work: “Zeer goede zorgvuldige recruiter die bovenop de kandidaten zit. Kan zeer goed overweg met de kandidaten. Werkt meestal vanuit huis en heeft een neusje voor de beste kandidaten. Weet deze steeds weer uit de grote berg kandidaten te vissen. Wij zijn ook zo blij met haar en hopen dat ze haar talent kan overbrengen aan onze 10 andere recruiters. Wij hebben haar zelf va januari 2019 uitgekozen tot teamleader international recruitment.”
 5. Michelle Thijssen, Managing Consultant HR bij Personato, is genomineerd door haar collega Rick Caris, Online Marketeer: “Michelle is de afgelopen 4 jaar zo enorm gegroeid. Van medewerker tot Managing Consultant HR en Interim Recruitment Coördinator. Ze is echt een uithangbord voor onze organisatie. Michelle is een waardige opvolger van Joris van den Beuken en Caspar Kipp (winnaars afgelopen jaren). Wij zijn er van overtuigd dat Michelle alles in zich heeft om dit jaar uitgeroepen te worden tot “Most Influential Recruiter van het jaar”.” Michelle’s video antwoorden op de vijf vragen.
 6. Milou van Regteren, Recruitment Consultant Finance & HR bij Independent Recruiters, is genomineerd door haar collega, oud-jurylid en MIR Agency Winnaar 2013 Olfertjan Niemeijer, Managing Partner: “Milou is een zeer complete recruiter. Ze heeft oog voor de kandidaat en opdrachtgever. Daarnaast is ze in staat haar proces zo in te richten dat ze de tooling optimaal voor zichzelf kan laten werken.” Milou’s video antwoorden op de vijf vragen.
 7. Pia de Wijer, Senior Recruitment en Executive Search Consultant bij Hofstad search, is genomineerd door Dio van Gils, Manager Customer Service bij NCOI: “In de contact center management wereld zijn Pia en Peter de Wijer van de hofstad search groep een begrip. Zij kennen de kandidaten en hun klanten, de bedrijven tot op het bot, vanwege hun intrinsieke interesse in mensen en psychologische achtergrond, zodat zij er steeds in slagen de perfecte match voor elkaar te krijgen. Gepassioneerde en enthousiaste en oprecht geïnteresseerde recruiters. In de contactcenter wereld zijn zij een grote naam en onderscheiden zij zich op verschillende manieren van de grijze massa.” Pia’s video antwoorden op de vijf vragen.
 8. Stéphanie Springer-Hendriksen, Recruiter, Talent Acquisition Specialist en Trainer bij YER, is genomineerd door haar collega Lidewij Houwen, Consultant: “Stéphanie ademt recruitment! Niet alleen is ze een ontzettend goede, meegaande en echt luisterende recruiter vanuit haar achtergrond in de Psychologie, ze vindt het vak oprecht belangrijk! Recruitment is haar passie en ze zet zich dan ook stevig in voor de positieve kant van recruitment. Intern verzorgt ze trainingen zodat we allemaal een beetje meer zoals haar kunnen zijn, zorgt ze voor een stuk campus recruitment en bedenkt ze landelijke evenementen. Extern geeft ze presentaties op lokaties en voor bedrijven, op LinkedIn laat ze zich geregeld mengen in discussies over recruitment vraagstukken en zelfs op verjaardagen staat netwerken op 1!” Stéphanie’s video antwoorden op de vijf vragen.
 9. Stijn Koehler, Manager Software Development bij PHIND, is genomineerd door zijn collega Esmee van de Kerkhof, Recruiter: “Authentiek, gedreven en betrokken is zoals ik Stijn zou omschrijven als recruiter. Binnen PHIND is Stijn in 2,5 jaar doorgegroeid van een jongen die binnen kwam met een grote mond en zei dat hij “topbiller” zou gaan worden naar een senior recruiter, leider en coach voor anderen. Door te luisteren, te leren van anderen, lange dagen te maken en elke dag het beste uit zichzelf naar boven te halen is hij op dit moment manager over een team van 6 man. Met zijn persoonlijke en enthousiaste aanpak weet hij menig ontwikkelaar te inspireren tijdens de zoektocht naar de “ideale uitdaging”. Het beeld dat sommige mensen van recruiters hebben, neemt hij volledig weg. Stijn zet de carrière van de ontwikkelaar voorop en stelt de juiste vragen om erachter te komen wat iemand daadwerkelijk wil. Stijn is op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen een organisatie en zorgt ervoor dat zodra de kandidaat hier op gesprek gaat, zij dit ook zijn. Hij bereidt de kandidaten voor op hun gesprek alsof hij zelf aan tafel moet gaan zitten en zorgt ervoor dat zij niet voor verrassingen komen te staan. Ook aan de business zijde weten de bedrijven inmiddels Stijn te vinden en niet andersom. Stijn is een voorbeeld voor recruiters en weet iedereen op zijn geheel eigen wijze een helpende hand toe te rijken die mensen een stap verder helpt in hun carrière. Als iemand de titel meest invloedrijke recruiter moet winnen is het Stijn.”

IV. Categorie Talent

Recrutiment Talent

 1. Lina Lucinskaite, Internal Talent Partner at WeAreKeen, has been nominated in the Talent Category by her colleague Annemarie Sterk, COO: “Lina is a fast learner, super eager, smart and open for feedback and improvements. She takes initiatives in different sourcing techniques, either learned during a Meetup (she is also a good networker), training or just trying new things out herself. She takes ownership and works independently. Besides that she is always very professional, to clients and candidates, and hits the right ’tone-of-voice’ in all her communication. She always tries to think out of the box and tries to see an opportunity whenever there is a ‘problem’. A very positive attitude. I have worked with many recruiters, but Lina really stands out of the crowd :-) and therefore I would love to nominate her!” Lina’s video antwoorden op de vijf vragen (in English of course!).
 2. Ruben Haas, Recruitment Consultant bij QOORE, is genomineerd door zijn collega Klaas Jan Arkema, Recruitment Consultant: “Ruben werkt sinds mei dit jaar bij QOORE Recruitment, wij zijn een Recruitmentbureau in Kampen en bieden werving & selectie, detachering, assessments en RPO aan. Ik wil Ruben Haas nomineren omdat hij in korte tijd heeft ontwikkeld in een succesvolle recruiter. Vanuit zijn ervaring bij Ebury op de Zuidas een ontzettende drive mee op het gebied van sales en new business. Omdat hij in die rol een stuk persoonlijke contact en authenticiteit mistte heeft hij de overstap gemaakt naar QOORE Recruitment waar hij zijn toewijding heeft uitgesproken naar het label QOORE Finance en IT. Sinds zijn startdatum heeft Ruben zich ontwikkeld tot een toegankelijke recruiter die vanuit oprechte interesse op zoek is naar de ‘why’ en ambitie van de kandidaat. Op het gebied van new-business heeft Ruben zich laten zien als een daadkrachtige optimist, die al zijn gesprekken afsluit met een aanstekelijke glimlach. Het verbaast ons dan ook niet dat deze young professional meerdere kandidaten succesvol heeft bemiddeld en opdrachtgevers ‘fan’ heeft gemaakt van QOORE Recruitment. Kortom, alle reden om Ruben Haas te nomineren voor talent van het jaar 2018.”
 3. Sven Zegers, Recruitment Consultant Logistiek & Supply Chain bij Personato, is genomineerd door zijn collega Rick Caris (waar hebben we die naam eerder gezien), Online Marketeer: “Hoewel Sven nog geen 2 jaar in dienst is bij Personato heeft hij wel al zijn stempel kunnen drukken. Binnen de organisatie is Sven uitgegroeid tot vaste waarde op de afdeling logistiek. Dit zien wij ook terug in de referenties die hij zowel van kandidaten als klanten heeft mogen ontvangen. Wij zijn enorm trots op de groei die Sven heeft doorgemaakt en willen hem graag aandragen voor de categorie talent.”
 4. Sylvia Wools, Corporate Recruiter bij Achmea, is genomineerd door haar collega Ingrid van Gelder, Senior Recruiter:”Sylvia is een jong talent met een ongelooflijke drive om zichzelf elke keer weer te verbeteren. Gedreven, enthousiast, (zelf) kritisch en altijd gericht op de beste plek voor de kandidaat zonder het belang van Achmea uit het oog te verliezen. Levert een belangrijke bijdrage aan de doelgroep Digital Marketing waarvoor ze bij Achmea staat opgesteld.” Sylvia’s video antwoorden op de vijf vragen.

Met de knoppen hierboven kun je stemmen. LET OP: Je mag 5 stemmen uitbrengen, 1 overall stem en 1 per categorie (Agency, Corporate, Interim en Talent), maar als je niemand in een categorie kent, kun je die vraag overslaan. Ben je klaar? Helemaal door scrollen naar beneden tot na vraag 7 en op de knop “Stem indienen/Submit vote” drukken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *