Tim Schouwenaar

Tim Schouwenaar Ondanks een brede communicatieachtergrond ben ik een paar jaar geleden pas echt gegrepen door het ‘online’ virus. Na wat voorzichtige pogingen een site te knutselen kwam er al snel een blog. Het schrijven van meningen, artikelen en anekdotes bevalt me goed en op mijn persoonlijke blog publiceer ik wat me opvalt, te binnen schiet of verbaast. Naast bloggen ben ik een fanatiek Social Media gebruiker, met name Twitter, maar uiteraard ook LinkedIn, Facebook en Foursquare.

Voorjaar 2010: geheel onverwacht raak ik na 3 jaar om bedrijfseconomische redenen mijn baan kwijt als Projectmanager. Een vreemde periode in mijn leven breekt aan: noodgedwongen verdiep ik me in de arbeidsmarkt. Al snel begin ik een campagne op mijn blog en Social Media, woon diverse workshops bij met aanverwante thema’s (waaronder Je Nieuwe Baan via LinkedIn van Bas Westland).

In februari 2011 begin ik als Campagnemanager bij Ligatus. Maar ook als blogger bij emploIT! Ik start met een blog ‘miniserie’ onder de titel “Memoires van een Banenjager” waarin ik anekdotes, ervaringen en geleerde lessen deel van mijn banenjacht die ruim 10 maanden heeft geduurd. Verder zal ik bloggen over mijn interesses Social Media, Internet Marketing en Communicatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *