Je trekt je de haren uit je hoofd als je niet komt: Emerce eRecruitment

EmerceWie als recruiter op de hoogte wil blijven van de allerlaatste online innovaties voor recruitment, mag het niet missen: Emerce eRecruitment. Dit jaarlijks terugkerende event wordt op donderdag 7 april voor de 6e keer op rij georganiseerd in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Ook dit jaar zal Bas Westland, net als de 5 voorgaande jaren, als dagvoorzitter het podium betreden.

Bas Westland - Dagvoorzitter Emerce eRecruitmentBas Westland over zijn dagvoorzitterschap bij Emerce eRecruitment:

“Emerce eRecruitment is ontzettend leuk om te doen. Ik hou ervan mijn vakgenoten aan het denken te zetten en tegelijkertijd te verrassen en te vermaken door met cases te komen die ze nog niet kennen. Emerce eRecruitment geeft je inzichten waar je als recruiter nog niet eerder aan gedacht hebt. Vooral ook omdat er veel sprekers zijn uit de online en digitale wereld. Zij laten vanuit hun vakgebied hun visie en kennis los op recruitment. Dat levert interessante inzichten op. Verder hebben we een mystery guest die de bezoekers van Emerce eRecruitment de stuipen op het lijf jaagt en er zijn twee contests. De Meest Invloedrijke Recruiters 2015 lopen er ook rond en voor hen heb ik ook nog een verassing in petto. Dat weten ze, maar nog niet wat. Voor mij is Emerce eRecruitment een goed inhoudelijk event, dat tegelijkertijd het recruitmentfeestje van het jaar is.”

Het programma van Emerce eRecruitment staat vol met interessante sprekers. Vosse de Boode van Ajax, Gabriela Rebrean van de NATO, René Herremans van Ahold, Gusta Timmermans van ING, Roeland Dietvorst van Neurolabs en nog veel en veel meer. Ben je op zoek naar beetje pittige uitdaging in het vakgebied? Dan is de sourcing contest Sourcingeddon van Jan Bernhart een absoute aanrader. Sourcingeddon is dé kans voor het Nederlandse sourcing koren om zich van het kaf te scheiden. Meedoen kan tot 2 april. Ennuh… pittig is deze contest echt. Tot dusver zijn nog maar 2 deelnemers in hun missie geslaagd. Heb jij het lef? Meld je dan hier aan…

Bas Westland: “Ik kijk uit naar deze dag. Er zijn zoveel leuke dingen. En wat dit jaar anders is, is dat we het aantal presentaties hebben teruggebracht en een aantal discussie- en doe-tracks hebben toegevoegd. Doordat er dit jaar zoveel sponsors zijn, hebben we nu ook 4 in plaats van 3 tracks. Emerce eRecruitment laat je met een nieuwe bril naar je vak kijken en je gaat veel dingen zien die je de volgende dag direct kunt toepassen in je werk. En je ziet natuurlijk iedereen weer uit het vakgebied. Dat is altijd leuk. Niet gaan betekent dat je je de rest van het jaar je haren uit je hoofd trekt, omdat je er niet bij was. En dat wil je niet.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *