TruRIDE ‘THE EXCLUSIVE EDITION’

TruAmsterdam 2014

TruAmsterdam + RIDE = TRURIDE exclusive

TruAmsterdam + RIDE = the place to be
op donderdag 20 november 2014.
Hier moet jij echt zijn !

#TruAmsterdam staat er bekend om de knapste koppen van de recruitmentindustrie in Nederland e.o. samen te brengen. Vergezel 150 experts uit de industrie om de toekomst van de werkgelegenheid marketing , werving, tools, inkoop, HR en nog véél meer te bespreken.

Recruitment is….
Op TruRide vinden drie paralleltracks plaats in een stream. Een van deze streams is genaamd ‘Recruitment is…’ waarin de vergelijkingen die vaak worden gemaakt tussen recruitment en andere disciplines zoals Marketing of Social Responsibility wordt uitgediept. Zodoende willen we leren van experts uit andere sectoren.

Recruitment is …. mensenhandel
In deze track hopen we inzicht te krijgen in de wervingstechnieken van loverboys, mensenhandelaren enzovoorts. Kortom: een track die de grenzen van de ethiek binnen recruitment opzoekt! Hiervoor is Chantal van der Kooi,  wachtmeester der eerste klasse bij de Marechaussee en gespecialiseerd in recherchewerk, uitgenodigd om samen met Bas Westland, managing partner van e-people, deze unieke track te modereren.

Exclusief!
Dit jaar hebben #TruAmsterdam en het Recruitment Industry Dance Event (RIDE) hun krachten gebundeld om jou het ultieme dag- en avondprogramma te brengen!

Wil jij er ook bij zijn?
Natuurlijk! Neem nu contact op @liesbetderouck, @coentunnel @gordonlokenberg, @Patrickboonstra,@yaeloc @brasker @ravanelburg @gijsnotte om deel uit te maken van deze epische editie! Of registreer direct via de #TruAmsterdam-website.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *