Vacature: Business Developer (CPI) – ‘s-Graveland (‘t Gooi)

Vacature Business Developer 't GooiAdvertorial

Wil jij Business Developer worden bij één van de eerste netwerkorganisaties van Nederland? Kun jij samen met de Partners adviesklussen op board level binnenhalen? Dan is dit jouw job!

Wat doe je als Business Developer bij CPI?

Als Business Developer bij CPI in ‘s-Graveland (‘t Gooi) ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Partners van CPI van lead tot deal. Je speelt een sleutelrol bij het binnenhalen van finance, risk en governance advies- en implementatieopdrachten op board level, zowel nationaal als internationaal.

Wat ga jij daar doen?

 • Jij helpt de partners in het omzetten van leads naar bezoekafspraken met C-level of net daaronder. Het contact met de partner ligt er doorgaans al via een ontmoeting, netwerk of introductie. Jij zorgt dat het contact wordt omgezet in een afspraak door het benaderen van secretaresses en eventueel de bestuurder zelf.
 • Zodra de afspraak gemaakt is, zorg je dat de partner optimaal voorbereid aan tafel komt door goede research en eventueel het maken van een presentatie.
 • Na een afspraak zorg jij voor een goede opvolging door te assisteren in het opstellen van een voorstel of door het opvolgen en inplannen van acties en vervolgstappen.

Verder bewaak je voortdurend dat de Partners die je ondersteunt op de juiste momenten contact leggen met het netwerk en aanwezig zijn op de juiste events en bijeenkomsten.

CPI

CPI in ’s Graveland is al 10 jaar dé challenger van de BIG-4 in advisering van bestuurders en organisaties op de thema’s risk, finance en governance. Zowel nationaal als internationaal. En dat doen ze voor ondernemingen van formaat, zoals Friesland Campina, Rabobank, Philips, ABN Amro, AkzoNobel, KPN, Achmea, Delta Lloyd, Action, Aegon en Holland Casino.

In het buitenland vanuit vestigingen in HongKong, Singapore en Shanghai. In Nederland vanuit het hoofdkantoor in ’s-Gravenland (’t Gooi). CPI heeft naast haar 350 zelfstandig professionals een professionele bureau-organisatie van een tiental medewerkers. Als Recruiter word je de collega van Sandra Nijmeijer (zievideo) en 3 recruitment assistenten. Je werkt voor Partner Jeannette Franken (zie video). Je werkplek wordt het hoofdkantoor in ’s-Gravenland (’t Gooi).

Functie eisen

* Je opleiding en ervaring:

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, anders ben je geen volwaardig gesprekspartner voor de klanten met wie CPI zaken doet.
 • Momenteel heb je misschien een rol als Outbound Inside Sales Representative, maar zoek je een functie met meer diepgang. Of je bent ondersteuner van een commercieel manager of directeur, maar zoekt een rol met meer commerciële inhoud.

* Je kennis:

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels is een must in deze rol.
 • Kennis van de wereld van finance, risk en governance is een vette pré, maar geen must.

* Je persoonlijkheid

  • Jij bent een tijger aan de telefoon. Met tact, humor en doorzettingsvermogen weet jij een afspraak op het juiste niveau voor jouw partners in de agenda te krijgen.
  • Het samen met de partners toewerken naar een deal is iets waar jij je voldoening uit haalt.
  • Deadlines zijn jouw vrienden, die brengen jou in flow.

Aanbod

Als Business Developer bij CPI werk je in een professionele maar toch lekker informele organisatie. Wat maakt het interessant voor jou om de overstap te maken? Ben je nu alleen maar de hele dag outbound aan het bellen voor afspraken, maar heb je verder geen inhoudelijke bemoeienis? Of word je geacht je als ondersteuner alleen met het proces te bemoeien en niet met de inhoud? Dan is het nu jouw kans om meer body aan je werk te geven met deze job!

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • Als Business Developer reken jij ons de ROI voor van jouw salaris en arbeidsvoorwaarden, toch?
  • Mobiele telefoon.
  • 4 of 5 daagse werkweek, zeg maar wat je wilt.
  • 26 Vakantiedagen (bij full-time dienstverband).
  • Een werkplek in een prachtig historisch pand in landelijk ’s-Graveland, maar wel met een bushalte voor de deur.
  • Vergoeding woon-werkverkeer € 0,19 per km

Sollicitatie

Gave vacature hé?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Business Developer voor CPI bent: solliciteer nu. Hoe? Krijg me maar te pakken en overtuig me maar aan de telefoon dat ik naar jouw cv moet kijken.

Heb je nog vragen over deze vacature Business Developer in ‘s-Graveland (‘t Gooi)?

Het vak van consultant is geen 9 tot 5 baan. Je kunt me dus ook gewoon ’s avonds en in het weekend bereiken.

0 reacties

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *