Vacature Campaign Developer (22 Times) – Amsterdam

vacature-campaign-developer-amsterdam-22-times-vervuld
Advertorial

Als Campaign Developer werken bij het hoogst gewaardeerde e-mailmarketingbureau van Nederland? Niet “opgesloten” zijn in één pakket? Mooie klanten direct bedienen? Techniek en design combineren? Dat kan als Campaign Developer bij 22 Times in hartje Amsterdam.

Functie Campaign Developer

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen, coderen, configureren, testen, verzenden en optimaliseren van e-mailmarketingcampagnes. Dit zijn niet zomaar campagnes, maar campagnes voor aansprekende merken als Mitsubishi, RAET, Travel XL en Ace & Tate.

Wat ga jij doen als Campaign Developer bij 22 Times in Amsterdam?

 • Bij een (complexe) aanvraag voor een e-mailcampagne (denk aan koppelingen en templates) denk jij mee over de (on)mogelijkheden, benodigde tijd en opties bij het maken van een voorstel.
 • Akkoord binnen? Jij zet de software-account op in Clang, Copernica, Mailchimp, Mailplus, Pardot of Tripolis.
 • Je richt de database in en ontwerpt en codeert de templates in meerdere varianten (nieuwsbrief, campagnemail, servicemail). Natuurlijk conform de style guide van de klant.
 • Definitieve versies overlegd en goed getest? Dan draag je alles over aan én traint de klant. Kiest de klant voor de full service dienstverlening? Dan run jij de campagne(s).
 • Bij full service klanten brief je de copywriters voor pakkende en converterende teksten en kijk je voor en na verzending naar de optimalisatiemogelijkheden.

Daarnaast werkt 22 Times aan een paar heel mooie eigen producten. Erwin vertelt je er alles over tijdens een kennismakingslunch.

Je versterkt de 12 m/v sterke netwerkorganisatie in Amsterdam. Daarbij werk je nauw samen met én rapporteer je aan de oprichter van het bedrijf, Erwin Moojen. Ook heb je veel contact met je remote collega’s van copywriting, development, finance en sales.

22 Times

22 Times is een full service e-mailmarketingbureau in hartje Amsterdam aan de Leidsegracht. Vanuit het grachtenpand worden de mooiste klanten geservicet. Zonder tussenkomst van reclamebureaus en met sterke focus op conversie. Dat doet 22 Times al meer dan 10 jaar en hun aanpak werkt. Volgens de Emerce Top 100 is 22 Times het best gewaardeerde e-mailmarketingbureau van Nederland.

Functie eisen

* Je opleiding en ervaring:

 • Je hebt minstens HBO-werk- en -denkniveau. Geen HBO-opleiding/-diploma? Geen probleem: snelle hersencellen zijn bij 22 Times belangrijker dan diploma’s.
 • Je bezit minimaal 1 jaar ervaring als Campaign Developer.

* Je kennis:

 • Je bent bedreven met HTML en CSS. Als je denkt dat je zonder deze vaardigheid een goede E-mail Campagne Manager te zijn, dan kun je beter niet solliciteren, want dan weet je niet wat het vak inhoudt.
 • Je weet hoe minimaal één e-mailmarketingpakket werkt. Bij 22 Times gebruiken ze o.a. Clang, Copernica, Mailchimp, Mailplus, Pardot en Tripolis.
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal.

* Je persoonlijkheid

 • Succes bereik je bij 22 Times door jouw nieuwsgierigheid, leergierigheid en experimenteerdrift.
 • Je hebt de drive om mooie dingen te maken voor je blije klanten.

Aanbod

22 Times is een snoepwinkel als je je graag bevindt op het snijvlak van innovatieve technologie en media. Iedereen die bij 22 Times werkt, werkt er graag. Hier vind je geen saaie corporate klantenkring maar bevind je je midden in de dynamische wereld van online marketing. Bekijk het filmpje hiernaast met een rondleiding door het gebouw en langs je werkplek.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Een brutomaandsalaris van € 2.600,- tot € 3.600,- (wordt afgestemd op je ervaring).
 • Vergoeding van je OV-kosten (of 0,19 cent per km). Vanaf je huis tot aan de tramhalte aan het Koningsplein, vanaf daar is het nog 2 minuten lopen naar het grachtenpand van 22 Times).
 • Voor een lekkere, verse lunch met lievelingsbeleg wordt gezorgd.

Sollicitatie

Gave vacature hè?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Campaign Developer voor 22 Times bent: solliciteer nu. Hoe? Door op deze vacaturelink te klikken en vervolgens je cv te uploaden mét je portfolio. Waarom? Die vraag beantwoord je zelf, door de motivatie die je uploadt bij ‘extra document’.

Heb je nog vragen over deze vacature Campaign Developer in Amsterdam?

Het vak van consultant is geen 9-tot-5-baan. Je kunt me dus ook gewoon ’s avonds en in het weekend bereiken voor meer info.

De procedure bestaat uit een kennismakingslunch met Erwin Moojen, een test van je HTML- en CSS-skills, een intelligentietest en een referentiecheck bij een opdrachtgever (ja, die bellen we echt). En ja, we denken dat de manier waarop je je sollicitatie aanlevert, iets zegt over je kwaliteiten voor deze functie. Just so you know ;-)

0 reacties

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *