Vacature Manager Internationale Sales & Marketing (TransFollow) – Nootdorp

 

vacature-international-sales-marketing-manager-transfollow-vervuldAdvertorial

Verantwoordelijk zijn voor de positionering van een digitaal en innovatief product bij de Uber van de logistiek? Met veel reizen en grote internationale klanten? Dan is dit jouw uitdaging.

Functie

In de rol van Manager Internationale Sales & Marketing bij TransFollow ben je verantwoordelijk voor marktbenadering, en daarmee medeverantwoordelijk voor het opstellen van een sterke marketingstrategie.

Als Manager Internationale Sales & Marketing zijn daarbij je belangrijkste taken:

 • Het opstellen van Internationale Salesplannen. Je zorgt voor een warme band met internationale brancheorganisaties, zorgt voor exposure en de introductie van een “kwartiermaker”.
 • Je stelt op basis van je salesplan een internationaal strategisch prijsbeleid op.
 • Je zorgt voor een optimale marktpositionering van TransFollow. Hiervoor gebruik je informatie uit analyses van trends en ontwikkelingen in de markt.
 • Je bent de contactpersoon van het strategische klanten -en partnernetwerk binnen de logistieke branche.
 • Je geeft leiding aan twee Sales– en Partnermanagers, een Communicatie Assistente en een Online Marketeer.

TransFollow / Beurtvaardersadres

Als Manager Internationale Sales & Marketing bij onze opdrachtgeverTransFollow in Nootdorp, werk je bij een nieuwe tak van een zeer deskundig bedrijf, Beurtvaartadres, dat al ruim een eeuw verladers, vervoerders en ontvangers helpt met de benodigde papieren vrachtbrief. Deze vrachtbrief is er vanaf nu digitaal, en gaat de wereld veroveren onder de naam Transfollow.

Bij Transfollow ben je dé Internationale Salesmanager. Je werkt samen met een team van Nationale Sales- en Partnermanagers, een Communicatie Assistent en een Online Marketeer. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur, René Bruijne. Als Internationaal Sales & Marketing Manager zal je veel op reis zijn, maar er is altijd een plek waar je kunt werken op het hoofdkantoor in Nootdorp.

Functie eisen

Je bent de ideale kandidaat voor de vacature van Manager Internationale Sales & Marketing bij TransFollow in Nootdorp als je beschikt over de volgende kwaliteiten:

* Je opleiding en ervaring:

 • Je hebt een wo-werk– en denkniveau, bij voorkeur in de richting Bedrijfskunde/Bestuurskunde.
 • Internationale saleservaring binnen de logistiek/supply chain is een vereiste om deze rol goed te kunnen uitvoeren. Je bent een diplomaat. Je hebt verstand van prijsmodellen en je begrijpt de processen binnen de vervoerderssector. Voor het sluiten van een deal heb je te maken met verladers, vervoerders en ontvangers, en dit proces heeft geen geheimen voor jou.
 • In je huidige functie hoef je nog geen ervaring opgedaan te hebben met het opstellen van marketingstrategieën, dit is iets wat je in samenwerking met de professionals bij Transfollow kunt leren. Leidinggevende ervaring is een pre.

* Je kennis:

 • Je bent bezig met digitalisering en hebt hier affiniteit mee. Je spreekt je talen; uitstekend Engels is uiteraard een vereiste, bij voorkeur heb je eveneens Frans in je talenpakket.
 • Je begrijpt ICT, logistiek en trends in (logistieke) innovatie.

* Je persoonlijkheid:

 • Je bent een netwerker met politieke sensitiviteit.
 • Je vindt het heerlijk om veel onderweg te zijn, in deze rol zal je 70-80% van de tijd reizen.
 • Uiteraard ben je commercieel en ondernemend, je bent in staat te onderhandelen met veel en diverse partijen.
 • Je hebt een visie en de creativiteit om hier handen en voeten aan te geven.

Aanbod

Als Manager Internationale Sales & Marketing bij TransFollow werk je in een zelfstandige functie, met alle vrijheid om jouw visie kwijt te kunnen. Het salaris en arbeidsvoorwaarden:

 • Het basissalaris ligt tussen de € 70.000 en € 85.000, afhankelijk van je ervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, en een 13de maand (Team & Individueel).
 • Transfollow is meer dan bereid te investeren in relevante studies of opleidingen.
 • Een goed pensioen.
 • Uiteraard krijg je de beschikking over een laptop, telefoon en indien nodig een auto.

Sollicitatie

Als je meer wilt weten over deze vacature Manager Internationale Sales & Marketing bij TransFollow, bekijk dan de video’s die je vindt bij deze vacature.

Als je een vraag hebt over de vacature van Manager Internationale Sales & Marketing of over onze opdrachtgever TransFollow in Nootdorp, kun je gebruik maken van de ‘stel een vraag’-optie rechtsboven deze vacature.

Je kunt hier direct solliciteren op de vacature van Manager Internationale Sales & Marketing. .

e-people voert deze opdracht exclusief uit voor TransFollow. Voor meer informatie over de vacature van Manager Internationale Sales & Marketing of over onze opdrachtgever TransFollow in Nootdorp kun je contact opnemen met onze consultant, Britt van Capelleveen, via 020 463 40 01 / 06 20 51 34 79 (ook buiten kantooruren),brittvancapelleveen@epeople.nl of twitter: @brittvc.

0 reacties

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *