Vacature Recruiter (CPI) – ‘s-Graveland, ‘t Gooi

vacature-recruiter-bij-cpi
Advertorial

Recruiter worden bij één van de eerste netwerkorganisaties van Nederland? Die dat al lang waren voordat het hip werd? Die al 8 jaar een ruling hebben met de Belastingdienst en dus geen gedoe over modelovereenkomsten? Dat kan! Maar dan moet je wel ervaring hebben met ZP-ers als doelgroep en sourcing op social media als hobby! Is that you?

Wat doe je als Recruiter bij CPI

Als Recruiter bij CPI in ‘s-Graveland (‘t Gooi), ben je verantwoordelijk voor het zoeken, vinden en benaderen van de allerbeste risk, finance en governance professionals van Nederland. En die vervolgens te matchen met uitdagende klussen op C-level of er net onder.

Wat ga jij daar doen?

 • Sourcing vind jij geen vies woord, maar is iets waar je lol in hebt. Als er een opdracht binnenkomt zoek je allereerst in het grote CPI netwerk (350 professionals met een “harde kern” van 120 basisspelers) naar een beschikbare professional. Is die er niet, dan identificeer je de digitale hangplek van de doelgroep. Daar leg je contact, maar je aarzelt ook niet om de telefoon te pakken, ook als het slimmer is om dat aan de randen van de dag of de week te doen.
 • Daarnaast werk je ook structureel aan het uitbouwen van de kwantiteit, kwaliteit en diversiteit van de pool van professionals.
 • En jij weet als geen ander dat als je je acties niet goed vastlegt, je als een inefficiënte kip zonder kop rondloopt in je eigen recruitmentproces. Toch?

CPI

CPI in ’s Graveland is al 10 jaar dé challenger van de BIG-4 in advisering van bestuurders en organisaties op de thema’s risk, finance en governance. Zowel nationaal als internationaal. En dat doen ze voor ondernemingen van formaat, zoals Friesland Campina, Rabobank, Philips, ABN Amro, AkzoNobel, KPN, Achmea, Delta Lloyd, Action, Aegon en Holland Casino.

In het buitenland vanuit vestigingen in HongKong, Singapore en Shanghai. In Nederland vanuit het hoofdkantoor in ’s-Gravenland (’t Gooi). CPI heeft naast haar 350 zelfstandig professionals een professionele bureau-organisatie van een tiental medewerkers. Als Recruiter word je de collega van Sandra Nijmeijer (zie video) en 3 recruitment assistenten. Je werkt voor Partner Jeannette Franken (zie video). Je werkplek wordt het hoofdkantoor in ’s-Gravenland (’t Gooi).

Functie eisen

* Je opleiding en ervaring:

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, anders ben je geen volwaardig gesprekspartner voor onze professionals.
 • Je hebt ervaring in het bemiddelen van zelfstandig professionals vanuit een professionele dienstverlener. Als dat met finance, risk en/of governance professionals is, is dat natuurlijk helemaal top. Maar dat moet niet.
 • Daarnaast ben je een full-cycle Recruiter. Jij hoeft geen bureau te bellen voor kandidaten, sourcen en benaderen doe je zelf.

* Je kennis:

 • Je weet wat sourcen is en weet waar je je kandidaten kunt vinden. Als we het hebben over Boolean, denk jij niet aan soep.
 • Je kent de belangrijkste wet- en regelgeving ten aanzien van het zelfstandig ondernemerschap en de rol van de bemiddelaar daarin.

* Je persoonlijkheid

 • CPI zoekt doorzet(s)ters. Je hebt de korte termijn snelheid om de beste beschikbare kandidaat te vinden voor een actuele aanvraag. Maar ook de ausdauer voor het permanent onderhouden en uitbouwen van je talentpool aan finance, risk en governance professionals.
 • Daarnaast weet je dat het goed organiseren, vastleggen en opvolgen van je acties bijdraagt aan je eigen succes.

Aanbod

Als Recruiter bij CPI werk je in een professionele maar toch lekker informele organisatie. Wat maakt het interessant voor jou om de overstap te maken? Zit je nu bij een “cowboy” club zit die alleen maar gaat voor vette marges op het uurtarief van de zp-er? Maar denk je zelf dat je met zp-ers ook goede lange termijn relaties op kunt bouwen? Dan is dit jouw baan!

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Maak zelf maar de business case voor je salaris. Als je goed bent, kun je je zelf terugverdienen. Toch?
 • Mobiele telefoon.
 • 4 of 5 daagse werkweek, zeg maar wat je wilt.
 • 26 Vakantiedagen (bij full-time dienstverband).
 • Een werkplek in een prachtig historisch pand in landelijk ’s-Graveland, maar wel met een bushalte voor de deur.
 • Vergoeding woon-werkverkeer € 0,19 per km.

Sollicitatie

Gave vacature hé?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Recruiter voor CPI bent: solliciteer nu. Hoe? Krijg me maar te pakken en overtuig me maar aan de telefoon dat ik naar jouw cv moet kijken.

Heb je nog vragen over deze vacature Recruiter in ‘s-Graveland (‘t Gooi)

Het vak van consultant is geen 9 tot 5 baan (en dat weet jij ;-)). Je kunt me dus ook gewoon ’s avonds en in het weekend bereiken.

0 reacties

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *